SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamı Ankara'da Defnedildi

0
Güncellendi - 2016-01-24 02:01:38
İşadamı Ankara'da Defnedildi
A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat eden Darendeli işadamı Ankara’da toprağa verildi.

Malatya’nın Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar Mahallesinde doğup büyüyen ve sonrasında uzun yıllardır Ankara’da ticaret yapan hayırsever işadamı Osman Parlak, yoğun katılım ile son yolculuğuna uğurlandı. Hacı Bayram-ı Veli Camiinde, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’in kıldırdığı cenaze namazından sonra Parlak, Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine aslen Darende’li olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, farklı illerden gelen çok sayıda işadamları ve Darendeliler katıldı.

CENAZE TÖRENİNE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI DA KATILDI (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

Parlak’ın düzgün kişiliği, yardımseverliği ve memleket sevgisiyle tanındığını belirten Darende Belediye Başkanı Eser Eser, “Geride hoş bir seda bıraktı, güzel yaşadı, hayırlı hizmetlere vesile oldu. Geçmişten bugüne Hulusi Efendi ve evlatları ile Darende’ye yapılan birçok eser ve hizmet için koşturdu. Darende’yi sıklıkla ziyaret ederek sıla-i rahimi eksik etmeyen, hemşehrilerine sahip çıkan sevecen bir dostumuzdu, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Yoğun kar yağışına rağmen cenazedeki yoğunluğu sevenlerinin bir vefası olarak gördüğünü ifade eden Eser, merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabırlar diledi. Eser, Karşıyaka Mezarlığındaki defnin ardından aileye taziye dileklerini iletti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız