SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendeli Vekili Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:15
Darendeli Vekili Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, AKP’den Adana Milletvekili seçilen Darendeli Yüksek Mimar Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

AKP Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın Adana’daki seçim ofisinde gerçekleşen ziyarette, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, parlamentoda Darendeli bir milletvekili olmasının sevincini yaşadıklarını söyledi. Eser, “Adana, Darendeli hemşehrilerimizin yoğun olarak bulunduğu bir il. Adana sanayisi ve ticaretinin önemli bir kesimini Darendeliler oluşturuyor. Böylesine ciddi bir potansiyelin olduğu ilimizden Darendeli bir milletvekilinin seçilmiş olması hepimizin gurur ve sevinç kaynağı olmuştur” dedi.

Sarı’nın Adana’ya sağlayacağı hizmet ve faydadan Darende’nin de yararlanacağına inandığını kaydeden Eser, “Merhum babanız Yücel Sarı, mimar olmasının yanı sıra hayırsever ve hemşehricanlı bir insandı. Mesleğinin sizde devam etmesi gibi kişisel özelliklerini de sürdüreceğinize inanıyoruz. Darende’yle olan bağınızın süreceğine tüm kalbimizle inanırken, başarılar temenni ediyoruz. Seçimin ardından yaşanan süreç inşallah kısa sürede ülkemizin hayrına ve güzel bir şekilde sonuçlanır” diye konuştu. Eser ayrıca bu dönem İstanbul’dan Halis Dalkılıç ve Ankara’dan da Zuhal Topçu’nun Darendeli milletvekili olarak TBMM’de görev yapacağını kaydetti.

Ziyaretten dolayı Eser’e teşekkür eden Sarı da, “Partimizde daha önce Çukurova ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Ayrıca geçen seçimlerde listede yer aldım ve az bir farkla milletvekilliği kısmet olmadı. Nasip bugüne imiş, inşallah el ve gönül birliği ile ülkemizin, Adana’nın, Darende’nin daha fazla gelişmesine gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Darendeli olmaktan her zaman övündüğünü kaydeden Sarı, “Darende’nin biz de çok ayrı bir yeri var. Babamızın orada eser ve hizmetleri var, inşallah ona yakışır bir evlat olarak bizler de onun izinden gidebiliriz. Darende’nin sorunlarının çözüme kavuşması için sizlerle her zaman diyalog ve işbirliği içerisinde olacağız. Bu vesile ile şahsınıza ve tüm Darendeli hemşehrilerimize geçirdiğimiz süreçte sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyor, hepsini saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Sarı ve Eser daha sonra Adana’daki bazı Darendeli iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız