SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendeliler Ankara'da Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2017-10-20 02:51:28
Darendeliler Ankara'da Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Ankara’da Darendeli bürokratlar ve siyasiler ile bir araya geldi.

Her ay geleneksel olarak Ankara’da düzenlenen Darendeliler İstişare toplantısına AKP Adana Milletvekili ve eski Bakan Fatma Gül Demet Sarı, eski Bakan Güldal Akşit, İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Malatya eski milletvekili Cemal Akın, Malatya eski Valilerinden Saffet Arıkan Bedük, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ve birçok bürokrat katıldı.

Toplantıda konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ileri ki bir dönemde benzeri bir toplantının Darende’de de düzenleneceğini belirterek “Bu vesile ile bugün davetimize icabet eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Darendeli olan eski bakanlardan Gürdal Akşit ise toplantıya katılmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek “Burada birbirinden kıymetli hemşehrilerimizi, dostlarımızı ve ağabeylerimizi görmekten dolayı son derece gurur duyuyorum. Darendelinin bulunduğu her yerde ülke adına katma değer oluşturulmasına, ülke, millet, din ve vatan sevdasına şahit oluyoruz. Darendeliler ülkenin her yerinde gerek ticarette gerek siyasette gerekse de bürokraside bulundukları yerde ülkenin hayrına iş yapma gayreti içerisinde olmuşlardır” ifadelerine yer verdi.

Yine Darendeli olan AKP Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı’da Darende’nin her zaman gönüllerinin başköşesinde yer aldığını ifade ederek “Darendeli olmaktan, Darendeliyim demekten gurur duyuyorum. Darendeli deyince vatanını milletini seven, işinde gücünde olan ve bu vatan millet için canını seve seve verecek insanların gösterilmesi de gurur kaynağıdır” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, katılımcılara belediye çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler sundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız