SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendeliler Ankara'da Buluştu

0
Güncellendi - 2016-11-20 23:08:29
Darendeliler Ankara'da Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi toplantı ve görüşmelere katılmak üzere Ankara’ya giden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser burada Darendeli bürokratlar ve siyasiler ile bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ankara Darendeliler İstişare Toplantısı bu kez Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ev sahipliğinde Ankara’da İller Bankası Sosyal tesislerinde düzenlendi. Programa, AKP Adana Milletvekili ve eski Bakan Fatma Gül Demet Sarı, eski Bakan Güldal Akşit, AKP İstanbul Milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Osman Boyraz, Yargıtay 21. Ceza Daire Başkanı Hüseyin Boyraz, Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Osman Nuri Beyhan, Malatya eski Valilerinden Saffet Arıkan Bedük, eski milletvekillerinden Necati Çetinkaya  ve birçok bürokrat katıldı.

"Darendeliler hayır için yarışıyor"

Toplantıda konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, toplantıyı Darende’de düzenlemeyi planladıklarını ancak bazı şartlardan dolayı bunu gerçekleştiremediklerini ifade ederek, “İnşallah en kısa sürede şirin ilçemiz Darende'de bir araya geliriz. Bu vesile ile bugün davetimize icabet eden tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Konuşan Darendeli AKP İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ise toplantıya katılmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydederek, “ Burada birbirinden kıymetli hemşerilerimizi, dostlarımızı ve ağabeylerimizi görmekten dolayı son derece gurur duyuyoruz. Darendelinin bulunduğu her yerde ülke adına katma değer oluşturulmasına, ülke, millet, din ve vatan sevdasına hamdolsun şahit oluyoruz. Darendeliler ülkenin her yerinde gerek ticarette gerek siyasette gerekse de bürokraside bulundukları yerde ülkenin hayrına iş yapma gayreti içerisinde olmuşlardır” şeklinde konuştu.

AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da, “Yılda en az on defa ziyaret ettiğim, şelalesi ve meşalesi ile ışık saçan Darende’nin güzel insanları ile bugün burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

AKP Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı ise, “Darende her zaman gönlümüzün en başköşesinde yer alıyor. Darendeli olmaktan, Darendeliyim demekten büyük gurur duyuyorum. Darendeli deyince vatanını milletini seven, işinde gücünde olan ve bu vatan millet için canını seve seve verecek insanların gösterilmesi de ayrıca gurur kaynağıdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Eser, yapılan ve yapılacak olan projeler ve çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

iha

 

darendeliler1

darendeli2darendeli1

[caption id="attachment_179300" align="alignnone" width="650"]DARENDE BELEDİYE BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ESER DARENDELİ BÜROKRATLAR VE SİYASİLER İLE BİR ARAYA GELDİ (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA) DARENDE BELEDİYE BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ESER DARENDELİ BÜROKRATLAR VE SİYASİLER İLE BİR ARAYA GELDİ (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız