SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:10
Darendespor Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
Darendespor Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurul toplantısı sonucunda Fatih Kumtepe, katılımcıların oy birliğiyle yönetime seçildi. 
 
Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende’de teşkilatı bulunan tüm siyasi parti temsilcileri, Malatyaspor As Başkanı Ali Özkan, Teknik Direktör Gürses Kılıç ile Malatya futbol camiasından yoğun katılımın olduğu kongrede başkan seçilen Fatih Kumtepe, şöyle konuştu:
 
"Darendespor hepimizin ortak değeridir. Bu değeri birlik beraberlik içinde el birliğiyle daha güzel noktalara taşımalıyız. Bu nedenle ayrım gözetmeden bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum."
 
Belediye Başkanı İsa Özkan, Darendespor’u imkanlar ölçüsünde destekleyeceklerini söyleyerek başarılar diledi. Kaymakam Mehmet Aktaş da, Darende gençliği için önemli bir aşama olan Darendespor'un hazırlamış olduğu spor kursları ile ilgili projenin dernekler dairesince olumlu karşılandığını müjdeledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız