SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor Sezonu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:51
Darendespor Sezonu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Futbol liginde yeni sezonda iddialı olan Darendespor, yeni sezona merhaba dedi. 

Darendespor, Darende Belediye Başkan vekili, Milli Eğitim İlçe Müdürü, Halk Eğitim İlçe Müdürü ve taraftarları ile birlikte Darende şehir stadında yeni sezona merhaba dedi. Bir süredir Darendespor tarafından başarıyla uygulanan proje kapsamında devam eden kurslar çevresindeki futbol kursu çalışmaları ve Darendespor futbol takımının antrenmanını yerinde takip eden Belediye Başkan vekili Durmuş Doğan, “Darendespor hepimizin ortak değeri gözlemlediğim kadarıyla başarılı çalışmalar yapıyorlar. Gençlerimize kahve köşeleri yerine sportif alanlarda zaman geçirme fırsatı sunuluyor. Gençlerimizde bu imkanlardan azami ölçüde yararlanıyor. Ben buradan gerek Darendespor yönetimini gerek hocaları ve gerekse sporcularımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum. Takımımızın başarılı olması için elimizden imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağız” dedi.

Darendespor Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe ise, ‘Gençler sporla hayata tutunuyor’ projesi kapsamında daha önce bayanlar voleybol, tekvando ve güreş kursları açtıklarını şimdide bu çerçevede özellikle güreşçilerin katıldıkları turnuvalardan Darende’ye başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi. Bundan gurur duydıklarını belirten Kumtepe, “Bu gün de proje kapsamında futbol kursunu başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Bu kurs çerçevesinde Darendespor’a hem oyuncu yetiştirme hem de malzeme bakımından önemli miktarda destek sağlanacağını kaydeden Kumtepe, “Ben buradan projemizin hazırlanmasından, onaylanmasına emek veren hocalarımızdan katılımcı gençlerimize emek veren herkese şükranlarımızı sunmak istiyorum. Bu gün buraya teşrif eden tüm misafirlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Açılış sonrası oyunculara malzeme dağıtımı gerçekleştirilerek, yeni sezon için çalışmalara devam edildi.

Darendespor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Yılmaz ise, “Takımımız çok güzel bir ortamda çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah Darende’yi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız