SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor'a Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:17:05
Darendespor'a Destek
A- A+ PAYLAŞ

2015 Yılı Zengibar Karakucak Güreşleri Ağası olan Hasan Bişkin, Darendespor idmanını ziyaret ederek malzeme dağıttı. 

Ziyarette, çalışmalar hakkında bilgi olan Güreş Ağası Hasan Bişkin, futbolcu ve teknik ekiple sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yanındaki getirdiği malzemeleri de teslim eden Ağa Bişkin, "Darendespor hepimizin ortak değeridir sahip çıkmamız ve elimizden geldiğince katkıda bulunmamız gereklidir. Daha önceki yıllarda da çeşitli vesilelerle yardımcı olma imkanımız olmuştur inşallah ağalığımız uğurlu gelir de takımımız başarılı bir sezon geçirir. Gurbette takımımızın müsabakalarını ilgi ile takip ediyoruz başarılı olduklarında gurur duyuyoruz, Gençler hepimizin göz bebeği buradan tüm hemşerilerimi Darendespor un yanında olmaya davet ediyorum. Gençlerimize başarılar dilerken yönetimdeki arkadaşlara ve hocalara Allah kolaylık versin" dedi. Belediye Başkan V. Durmuş Doğan da, Güreş Ağası Bişkin ile birlikte idmanı izledi. Başkan Vekili Doğan, "Darendespor hepimizin göz bebeğidir imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz, kulübümüzün başarıların artması hemşerilerimizin katkılarına bağlı bu gün burada kalabalık bir genç grubu gördüm bundan gurur duydum bu yüzden hocalarımı kutluyorum işleri kolay değil bu işler gönül işi bende Allah dan başarılar temenni ediyorum" dedi.

Darendespor kulübü başkanı Fatih Kumtepe ise, ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız