SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor'da Yeni Yapılanma

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:28
Darendespor'da Yeni Yapılanma
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 1.Amatör kümede mücadele edecek Darendespor futbol takımı yeni sezon hazırlıkları öncesi yapılanmaya gidiyor. 

Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Mehmet Altun’un İlçeden ayrılmasıyla boşalan Teknik direktör kadrosuna Fehmi Çakar getirildi.

Darendespor futbol takımını yeni sezonda Tecrübeli teknik adam Fehmi Çakar çalıştıracak. Alınan bilgiye göre takımın U19 ve Büyükler kategorisi olmak üzere iki kategoride mücadele etmesi yönünde çalışmalar yapılıyor.

Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe, 2 lige de katılmak istediklerini belirterek, ancak U19 Liginin Eylül ayının ilk haftası başlaması nedeniyle bu lige yetişemeyebileceklerini söyledi. Oyuncu ve teknik kadronun tatilde olduğunu belirten Kumtepe, “Daha önceki sezonlarda U19 ligi Mart-Nisan dönemlerinde oynanıyordu bu yıl erken başlaması bizi zorda bıraktı. Takımımızın geleceği açısından lige katılmak istiyoruz ancak kesin kararımızı sporcu ve yönetimimizle ortaklaşa vereceğiz. 1. Amatör Büyükler ligi ise Kasım ayı ortalarında başlayacak. U19 müsabakalarında 1997 ve daha küçük doğumlu olan futbolcular oynayabiliyorlar” dedi.

Yeni sezonda takımlarını çalıştıracak olan Fehmi Çakar’ın tecrübeli ve başarılı olacağına inandıklarını belirten Kumtepe, “Mehmet Altun’la yakaladığımız başarıyı artırarak devam edeceğine inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız