SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darendespor'dan Konferans

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:49
Darendespor'dan Konferans
A- A+ PAYLAŞ

 Darendespor Kulübü tarafından uygulanmakta olan İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Gençler Sporla Hayata Tutunuyor” projesi kapsamında gençlere yönelik “Akran Zorbalığı ve Korunma Yolları” adlı konferans programı gerçekleştirildi. 

Uzman rehber ve psikolojik danışman Hamit Erçetin tarafından sunulan programda gençlerin birbirlerine karşı nasıl davranmaları ve akranlarıyla barış ve kardeşlik içerisinde, dostça geçinme yollarının anlatıldığı programa yoğun ilgi vardı.

Darende M. İzzet Paşa Halk Kütüphanesi’ndeki programın oldukça yararlı geçtiğini belirten Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe, “Yaklaşık bir yıldır başarıyla uygulamakta olduğumuz proje çerçevesinde ortaya güzel çalışmalar koyduk. Daha önce iki konferans programı daha gerçekleştirdik. Bu programların yanında futbol, voleybol, güreş ve tekvando kurslarımız devam ediyor. 19 Mayıs günü başlayacak Çanakkale gezimizle Darende gençliğiyle Çanakkale Zaferi’nin yüzüncü yılında şehitlerimizi ziyaret etme fırsatı bulacağız. Bu çalışmalardan da görüldüğü gibi tek amacımız Darendespor futbol takımının başarısı değil. Bu kulüp, Darende gençliği için birçok alanda hizmet veriyor. Yaptığımız çalışmalara gençlerimiz de büyük bir ilgi gösteriyorlar. Bu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Malatya amatör futbol liginde mücadele eden futbolculara başarılar diliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız