SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'ye 3 Dönümlük Park

0
Güncellendi - 2017-06-08 00:20:26
Darende'ye 3 Dönümlük Park
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi , Darende ilçe merkezine yaklaşık 3 dönüm büyüklüğünde modern bir park yapılıyor.

Büyüklerin gezip dinlenebileceği, gençlerin spor aktiviteleri yapabileceği, çocukların ise oynayabileceği alanlar oluşturulması konusunda yoğun çalışmalar sergileyen Büyükşehir Belediyesi, merkezde yaptığı yeşil alan ve park düzenleme çalışmalarını ilçelerde de sürdürüyor.

Daha önce Akçadağ, Doğanşehir, Arapgir, Kale gibi ilçelerde park düzenleme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi de Darende’ye park yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Darende İlçe Parkı, Malatya-Kayseri karayolu üzerinde yaklaşık 3.000 m2’lik bir alandan oluşuyor. Önümüzdeki günlerde yer tesliminin yapılarak inşaat çalışmalarının başlayacağı park içerisinde; 1.100 m2 çim alanı, 220 m2 çocuk oyun alanı, 185 m2 basketbol sahası, 150 m2 fitness alanı, piknik masaları, çocuk oyun grupları, oturma bankları ve çeşmeler bulunuyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemal (6 yıl önce)
    Bu alanda arsası olan ve yeşil alan ilan edilenlerin hakları ne olacak hem mahkemesi devam eden bir yerin ihaleye çıkarılmaması yasal mı? Bu na cevap verecek yetkili YÖK mü
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen (6 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    park yapılan alan sorunsuz olan ve belediyeye ait eski lojmanların bulunduğu alandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir bey isterseniz iyi araştırın derim kimin bur da arsası yeşil alan ilan edilip ve hala mahkemesi devam ettiğini doğru toprak alan belediyenin ama resimde sarı çiçekler görünen yer mahkemelik isterseniz mahkeme dosya numarasını vereyim yada adliyeden sorup araştırın
    0
    0
    Yanıtla