SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'ye 3 Yeni Köprü

0
Güncellendi - 2017-10-26 03:06:00
Darende'ye 3 Yeni Köprü
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli ulaşım için ihtiyaç duyulan köprülerin yapımını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Darende ilçesinde Sıragöz ve Şeyhli Mahallelerinin ulaşımını sağlayan Hacılar Köprüsü yenilendi. Eski köprünün yerine tek gözlü 6.5 metre yüksekliğinde, 9 metre genişliğinde ve 13 metre uzunluğunda yeni bir köprü yapıldı.

Yıkılan Ayvalı köprüsünün yerine ise 5 metre yüksekliğinde 11 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda bir köprü yapıldı. Mahalle içi ulaşımı sağlayan köprünün giriş ve çıkışında ise dolgu çalışmaları devam ediyor.

Çınar Mahallesinin ulaşımını sağlayan yolun üzerine ise 5 metre yükseklikte, 11 metre genişliğinde, 12 metre uzunluğunda tek gözlü köprü yapılarak hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediyesi yapımının büyük bölümünü 2016 yılında tamamladığı Hisarcık köprüsündeki son rötuşları da tamamlayarak köprüyü hizmete açtı. 4 gözlü yapılan Hisarcık köprüsü ise 4 metre yüksekliğinde 10 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğunda yapıldı.

Muhtardan Başkan Çakır’a teşekkür

Ayvalı Mahallesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Mahalle Muhtarı Efendi Şahin, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Şahin “Köprümüz tamamlandı. Yine mahallemizde 25 kilometreye yakın asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapıldı. Emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız