SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Darende'ye Hayran Kaldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık ve ailesi, Malatya’nın Darende ilçesine hayran kaldıklarını ifade ettiler. 
 
İstanbul’daki Darendeli işadamı Kazım Yıldırım’ın misafiri olarak Darende’ye gezmeye gelen Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık, "2003-2009 yıllarında İstanbul’da görev yaptığım süre içerisinde Darendelilerin haftalık toplantıları ve sabah kahvaltıları olurdu. Darendeli işadamlarının, bürokratların ve memurların katıldıkları kahvaltıda bir arada oluyorduk. Ben de fahri bir Darendeli olarak epeydir gelmeye niyetli idim ve bu zamana denk gelmiş oldu." dedi.
 
Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret ederek dua ettiklerini belirten Aşık, "Görevliler bizleri gezdirdi. Çok hoş ve maneviyatı çok yüksek bir yer. Tabiat güzellikleri ile birlikte gördüğümüz alan çok güzel bir mesire alanı ve doğa harikası kanyonu. Kudret havuzu, Hasan Gazi Şehitliği ve Günpınar Şelalesi doğa harikası bir yer" ifadelerini kullandı.
Aşık ailesi, Günpınar Şelalesi’nde hatıra fotoğrafı da çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız