SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'ye Kültür Gezisi

0
Güncellendi - 2018-09-12 18:47:02
Darende'ye Kültür Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri, gençlerin sosyal ve kültürel birikimini arttırmak amacıyla üyeleri ile Darende Gezisinde bir araya geldi. Gençlik Meclisi ve Gençlik Merkezi üyeleri  gerçekleştirilen programda oldukça keyifli bir gün geçirdiler.

Programla ilgili konuşan Gençlik Meclisi üyesi Seher Can, “Malatya'nın tarihi ve turistlik bir mekânı olan Darende Somuncu Baba'yı arkadaşlarımızla birlikte gezmenin, görmenin mutluluğunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı. Can, bu tür kültürel yerleri görmemize tanımamıza vesile olan ve bize bu imkânları sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu'na teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Meclisi  Üyesi Tolgahan Parlak, Bizlerin birlikteliğine vesile olan bu programının önemli olduğunu, devamının gelmesini istediğini belirterek, " Bugün burada yemekler yedik eğlendik birçok yeni arkadaş tanıdık, Kudret Havuzunu daha önce duymuştuk bugün gördük hatta yüzdük Malatya Kent Konseyi’ne  çok teşekkür ediyorum burada bulunduğum için çok mutluyum" dedi.

Gün boyunca gönüllerince eğlenen gençler, tarihi ve kültürel yerleri gezmenin yanı sıra  rafting yapıp, Kudret Havuzunda yüzerek  eğlenceli bir gün yaşadılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HACI (5 yıl önce)
    kızlı erkekli gezmenizi hiç hoş bulmuyorum Malatya mıza yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla