SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'yi Sivas Tanıtacak!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:10
Darende'yi Sivas Tanıtacak!
A- A+ PAYLAŞ

 

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Malatya'nın Darende ilçesinin tanıtımı için her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi. 
    

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçenin tanıtımı için hazırladıkları projeler ve tanıtım kampanyaları hakkında bilgi vermek için Sivas Belediye Başkanı Ürgüp'ü ziyaret etti. Aktaş, Ürgüp ile makamında yaptığı görüşmede, Darende'ye gelen ziyaretçilerin sayısını artırmak için başlattıkları tanıtım kampanyası hakkında bilgiler verdi. 
    

Darende'nin 1934 yılına kadar Sivas'ın bir ilçesi olduğunu anımsatan Aktaş, ''Şehrinizden Darende'ye gelen turist sayısı her geçen gün artmaktadır. Sivas'a yakın alternatiflerle dolu turizm ilçemiz Darende'de daha çok insanı ağırlamak istiyoruz. Son yıllarda özellikle üniversite gençliğinin yanı sıra inanç turizmi ve su sporlarına ilgi duyan her kesimden ve her yaştan insan gelmektedir. Bu Darende için büyük bir kazanımdır'' dedi. 
    

Şehirdeki belediyeye ait tanıtım olanaklarından yararlanmak istediklerini kaydeden Aktaş, Darende'nin cazibesinin herkesi etkilediğinin altını çizdi. 
    

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de manevi özelliğiyle ön plana çıkan Darende'nin kentte daha fazla tanıtılması için gereken desteği sağlayacaklarını söyledi. 
    

Ürgüp, şunları kaydetti: 
    

''Darende, zaman zaman bizim de ziyaret ettiğimiz güzel bir yerdir. Sivas ile Darende arasında manevi bir bağ da var. Somuncu Baba'nın yurdu, Hulusi Efendi'nin diyarına her zaman gıpta ile bakıyoruz. Hulusi Efendi Vakfı'nın ilçede çok güzel çalışmaları var. Müthiş bir performansla olağanüstü işler yapılmış. Belediye olarak kültür turları çerçevesinde Gürün ve Darende ziyaretlerini programlayarak, ilçenize gruplar halinde Sivaslıların gitmesini sağlıyoruz. Size her türlü desteği vermeye çalışarak, hemşehrilerimizin Darende'yi daha çok tanımasını sağlayacağız.'' 
    

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp, Kaymakam Aktaş ve beraberindeki heyete belediye yayınlarından hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız