SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:19
Darende'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin ensar gibi yerinden yurdundan edinmiş mazlumlara kapılarını açan bir ülke olduğunu söyledi. 

Yılmaz, Gürün ilçesi Bahçeiçi köyündeki bir mesire alanında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugünkü döneminin son 200 yıllık tarihinin en güçlü döneminde olduğunu ifade etti.

2 milyondan fazla insanın Türkiye'ye sığındığını belirten Yılmaz, "Irak'tan Suriye'den, Yemen'den, Libya'dan, Balkanlar'dan nerede mağdur garip varsa gelip Türkiye'ye sığınıyor. Cenab-ı Allah'a hamdolsun bizde ensar gibi yerinden yurdundan edinmiş mazlumlara kapılarımızı açıyoruz. Allah kimseyi yerinden yurdundan uzak etmesin, kimseyi yerinden ayrılmak durumunda bırakmasın" dedi.

Hiç kimsenin milyonlarda verilse evini, yurdunu ve anılarını terk etmeyeceğine dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Hiç kimse babasının, dedesinin olduğu mezarını bırakmaz, ama zorda kalmışsa buraya geliyor. Niye geliyor, 5 milyar doların üzerinde bir kaynak ayırdık. Neden; yoksula, mazluma sen yardım edersen Cenab-ı Allah da sana yardım eder. Onlar gelmeden önce petrolün fiyatı ne kadardı, varili 100 doların üzerindeydi. Şimdi ne kadar 50 dolar civarında, bir kapıyı kapatan Allah bir başka kapıyı açar. Birisine yardım edersen Cenab-ı Allah da sana yardım eder."

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Malatya'nın Darende ilçesinde Somuncubaba Külliyesi'ni ziyaret ettikten sonra karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız