SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'yi Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:24
Darende'yi Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı, Malatya’nın Darende ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Partinin Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek'in evine misafir olan milletvekilleri vatandaşlarla sohbet etme ve sorunlarını dinleme fırsatı buldu. Ziyarette Darende Belediye Başkan Vekili Yaşar Çalık, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile vatandaşlar hazır bulundu.
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz, belediye ile birlikte yaptıkları çalışmalar sonucu özellikle esnafa büyük rahatlık sağlayacak olan Halkbank’ın ilçeye açılması sözünü aldıklarını belirterek "Küçük sanayi sitesi, milli emlak ile olan işlemlerin kısa sürede bitirilmesiyle hayata geçirilecek, toplu konutlar hızla ilerliyor ve sosyal konutlarımız kura aşamasında, doğalgaz ile ilgili proje çalışmaları devam ediyor. Darende, Elbistan, Gürün ve Afşin bu havzayı kapsama alacak şekilde yeni bir güzergah oluşturuluyor, içme suyu ile ilgili İller Bankası ile son noktaya geldik ve yakında çalışma başlayacak, tohma dere ıslahı çalışmaları da geçen sene başlamıştı ve bu yıl mevsim şartlarının yerine gelmesiyle hızlıca ilerliyor" dedi.
 
Mücahit Fındıklı ise, Darende'ye kazandırılan Organize Sanayi Bölgesi'nde son aşamaya geldiklerini belirterek şunları söyledi: "Darende OSB, şu an Doğu ve Güneydoğu'daki yatırıma hazır tek OSB konumundadır. Organizede yatırım sağlamak adına belediye başkanı İsa Özkan beyin de önderliğinde Darendeli işadamlarına yönelik bir çalışma yapacağız, onları buraya davet edeceğiz, şartları sunacağız ve istihdam oluşturmaları için her yardımı yapacağız. Ayrıca, Malatya ilimiz çıkmakta olan yeni teşvik paketinde 4. bölge il olmasına rağmen Darende OSB 5. bölgenin teşviklerinden istifade edecek. Doğalgazla ilgili Elbistan'a gidecek bir ana hat var bu hatta proje çalışmaları yapılıyor, biz bu hattın proje üzerinden güzergahını değiştirttik ve şimdi Elbistan'a gidecek hat buradan geçecek ve böylece bu ana hat üzerinden Darende, Elbistan, Afşin ve Gürün doğalgaz alacak, ancak önce bu ana hattın tamamlanması gerekiyor ve bu aşamada çok ciddi çalışmalar sürüyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız