SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dargeçit'in İnönü'lü Başhekimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:55
Dargeçit'in İnönü'lü Başhekimi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kamu Hastane Birliği'ne bağlı Dargeçit Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Doktor Adar Aslan, görevine başladı. 

Dargeçit Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Orhan Malgir'in Viranşehir'deki özel bir hastanede göreve başlamasıyla 7 aydır boş kalan koltuğa, geçici olarak Midyat Devlet Hastanesi’nin acil servisinde görev yapan Adar Aslan getirildi. Malatya İnönü Tıp Fakültesi’ni bitirip 1 yıldır doktorluk yapan Adar, Dargeçit Devlet Hastanesi’nin en büyük sıkıntısının uzman doktor olduğunu belirti. Dr. Adar Aslan, “Eldeki imkanlar dahilinde iyi hizmetler vermeye çalışacağız. Hastanemizde birçok eksikliği var. En önemlisi de uzman doktor sıkıntımız. Bu yüzden bir çok sıkıntıyla karşı karşıya gelmekteyiz. Uzman doktorlarımız olmadığı için en ufak bir rahatsızlıkta bile hastalarımızı başka yerlere göndermek zorunda kalıyoruz. Hastalarımız en ufak bir boğaz sorununda bile aile hekimini gitmeleri gerekirken acile geliyorlar. Bu yüzden poliklinik ve acil bölümünü ayrımı yapılmıyor. Acile gelen hastalar uzman doktor talebinde bulunuyorlar. Sağlık Bakanlığı’na hastalık oranları fazla olan Kadın Doğum Uzmanı ve Çocuk Uzmanı talebinde bulunduk. Umarım bu sorunumuz bir an önce çözülür” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız