SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darıca- MYB Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-01-26 22:56:29
Darıca- MYB Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 20.hafta karşılaşmasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta geride kalan 19 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşayan ve 19 puanla 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 20.haftasında 26 Ocak Pazar günü deplasmanda Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

19 HAFTADA 19 PUAN

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yer aldığı 3.Grup’ta geride kalan 19 hafta sonunda 1 puan ortalamasıyla oynadı ve 19 puan elde etti. 

Grup’ta 19 haftalık süreçte 5 kez galip gelebilen turuncu yeşilliler, 4 karşılaşmada berabere kalırken, 10 karşılaşmayı ise kaybetti. 

19 haftalık süreçte şuana kadar 10 deplasman karşılaşmasına çıkan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremedi. Dış sahadaki 10 karşılaşmada 3 beraberlik, 7’de mağlubiyet alan turuncu yeşilliler, grupta en kötü istatistiğe sahip olan takım konumunda bulunuyor.

MAÇIN HAKEMİ SERCAN YILMAZ

Pazar günü 13.30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Vedat Demir ile Şafak Nalbantoğlu yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Gökhan Dereli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız