SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darısı Lig Maçlarına.. 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finalindeki rakibi Gaziantepspor'la oynadığı ilk maçı Senkerik'in golüyle 1-0 galip bitirdi ve 23 Mart'ta Gaziantep'te oynanacak ikinci karşılaşma öncesi avantaj sağladı. Yağmurun da etkili olduğu ve zemini bozduğu karşılaşmayı 5 bin civarında futbolsever izledi. Karşılaşmadan önce Teknik Direktör Ziya Doğan'a tribünlerden destek gelirken, Doğan tribünlere çağırıldı. Karşılaşmayı, Fenerbahçe kulübünün eski yöneticilerinden işadamı Saadettin Saran da, Başkan Hikmet Tanrıverdi'nin davetlisi olarak izledi.

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Süleyman Özay, Hüseyin Fidan, 4. hakem Çetin Sarıgül.

MALATYASPOR: Fevzi Tuncay, Ömer Erdoğan, Mustafa Özkan (Dk. 59 Masek), Zdenik Senkerik (Dk. 80 Evren) , Bilal Kısa (Dk. 90 Michalek), Sebastion Johansson, Toth Balazs, Jiri Homola, Emrah Eren, Hakan Aslantaş, Serkan Bensol.

YEDEKLER: Bora Körk, Evren Turhan, Tomas Michalek, Mert Korkmaz, Volkan Bekiroğlu, Jiri Masek, Hakan Söyler.

GAZİANTEPSPOR: Kenan Hasagic, Stelian Kirita, Bekir İrtegün, Mehmet Çoğum, Sedat Ağçay, Ivanov Lazarov (Dk.59 Faruk), İbrahim El Taib (Dk. 79 Engin), Shingayi Kaondera (Dk.53 Ali), Özgür Yıldırım, Ahmet Solakel, Adem Dursun.

YEDEKLER: Kaya Tarakçı, Ali Bayraktar, Sofiene Melliti, Faruk Bayar, Aytek Aşıkoğlu, Engin Öztonga, Barış Durmaz.

SARI KARTLAR: Bilal (Malatyaspor), Bekir, Özgür (Gaziantepspor)

7. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Mustafa'nın pasıyla topla buluşan Toth'un şutu autla sonuçlandı.

18. dakikada Senkerik, topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya iken aşırtmak istedi. Kalesi topu almayı başardı.

23. dakikada Bilal'in ortasında Mustafa'nın sert şutunu defanstaki Adem Dursun kornere gönderdi.

34. dakikada gelişen İbrahim'in pasıyla topla buluşan Özgür'ün şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

38. dakikada Toth'un pasıyla buluşan Senkerik, cezahasası içerisinde sert vurarak takımını öne geçirdi. 1-0

43. dakikada konuk takımın atağında Ahmet ceza sahasına girerken sert vurdu, kaleci Fevzi topu yumrukla uzaklaştırdı.

58. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında İbrahim, ceza sahasına girerken şutunu attı. Meşin yuvarlak yan direği yalayarak auta çıktı.

65. dakikada, Bilal'in pasında Masek sol çarprazdan vurdu. Top direğin yanından auta gitti.

72. dakikada, Gaziantepspor atağında Sedat sağdan ortaladı, topu iyi takip eden Özgür, ceza sahası dışından sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

90. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Krita'nın yaklaşık 35 metreden sert şutunda top aut.

Karşılaşma 1-0 Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız