SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darüşşafaka Bilgilendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Darüşşafaka Eğitim Kurumları tarafından fakir öğrencileri okutmak amacıyla Malatya'da bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Öğretmenevi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, burada yaptığı konuşmasında, "Maddi imkanları yetersiz başarılı ve yetenekli olan öğrencilerimize bu imkanı sağlamak cemiyetin çalışmaları ve tanıtımı amacıyla burada bulunan Darüşşafaka yetkililerine hoş geldiniz diyorum. Yapacakları çalışmalardan ve söz konusu durumu malum öğrencilere katkı sağlayacakları için teşekkür ediyorum" dedi.

Darüşşafaka Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş ise "Cemiyetimizin aradığı kriterlere uygun öğrencileri tesbit edip kurum okullarımızda eğitip faydalı bir birey olmaları için buradayız. 29 Mayıs 2011 pazar günü yapacağımız sınav ile 105 öğrenciye bu imkanı sağlamak istiyoruz"şeklinde konuştu.

Darüşşafaka İlköğretim Kurumları Müdürü Çiğdem Kaya da cemiyetinin ve okullarının tanıtımı ile birlikte sunumu yaptı ve 29 Mayıs 2011 de yapılacak ölçme değerlendirme sınavı hakkında bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız