SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DASEV'in Genel Kurulu Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:59
DASEV'in Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV)’nın genel kurulunda başkanlığa yeniden Nazim Turgut getirildi. 
DASEV Genel Kurulu, Adana’daki Park Zirve Naimoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Yüreğir İlçesi Kaymakamı Turgut Subaşı, Adana Müftüsü Arif Gökce, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül, Adana İl Defterdarı Tamer Utkucu, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Coşar ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, DASEV’in Adana’da inşa edeceği DASEV Adana Konağı Sosyal Tesisleri için gerekli arsanın temini konusunda her türlü desteğe hazır olduğunu beyan etti.

DASEV yönetimine Nazım Turgut, Sadi Sürenkök, Ali Hıradağı, Nevzat Buyurgan, Muammer Çalışkan, Nadir Özata, Ahmet Bozkurt, Hasan Akgül ve  Ayhan Erden seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız