SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daşöz Şimdi de ''Polis Amca'' Projesini Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz, öğrencilerin çeşitli etkinlikleriyle elde edilecek katkıyla yapılacak 21 derslikli ilköğretim okulu için başlattığı "91 Bin Dev Öğrenci" adlı projeden sonra, şimdi de 24 derslikli bir ilköğretim okulu yapımını amaçlayan "Polis Amca" projesi için start verdi..

"MALATYA'NIN EĞİTİMDEKİ BAŞARISI DÜŞÜK.."
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan projenin tanıtımı için Polisevi'nde toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Daşöz, 24 derslikli olacak Polis Amca İlköğretim Okulu projesi hakkında bilgi verdi.

Malatya'nın eğitimdeki başarısını düşük gördüğünü, bunun bir nedenin de eğitim altyapısının yetersiz olduğunun iletildiğini söyleyen Vali Daşöz, "Bu nedenlerle, Malatya'da eğitime yeni binalar kazandırmamız lazım. Milli Eğitim'de bu kampanyayı başlattık. Sıra emniyet teşkilatında. Emniyet teşkilatının, kermes, konser ve düzenleyecekleri sosyal faaliyetlerden elde edilecek parayla bu projeye destek vermelerini bekliyoruz. Hiçbiriniz Malatyalı değilsiniz. Ancak, bu projeye katkıda bulunarak çorbada tuzum olsun diyenler katılabilir. Zorlama yoktur" dedi.

"Eğitime destek, geleceğimize sahip çıkmaktır" diyen Vali Daşöz, "Bu proje gönül ve inanma işi. Emniyet teşkilatında çalışanların maaşları yüksek seviyede değil. Ancak, çorbada tuzum olsun diyenlerin sayısının çok olacağını ümit ediyorum. Çünkü aynı projeyi Adıyaman'da da yaptım ve çok destek olundu" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş da, sözü edilen okul yapımı projesine gönüllü olarak katılacaklarını belirterek, "Sosyal faaliyetler ve topluma yardım zaten polisin görevleri arasındadır" dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut ise, "Merkezdeki bazı okullarda bir sınıfta 55 öğrenciye kadar sıkışık vaziyette ders gören okullar var. Sayın valimizin başlattığı bu projeyle, okul eksiliğinin büyük ölçüde giderileceğini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız