SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daşöz Törenle Karşılanacak

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün, Cumartesi günü karayoluyla Malatya'ya geleceği ve Valilik önünde karşılama töreni düzenleneceği bildirildi.

30 Aralık 2005 gecesi Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi kapsamında, merkeze alınan Osman Derya Kadıoğlu'nun yerine merkezden Malatya Valiliğine atanan Halil İbrahim Daşöz'ün daha önce 19 Ocak Perşembe günü göreve başlayacağı belirtilmiş, ancak 20 Ocak Cuma günü Ankara'da Valilerin de katılımıyla gerçekleştirilen Kuş Gribi toplantısı yüzünden Daşöz'ün göreve başlaması gecikmişti.

Vali Daşöz'ün, hava ve yol koşullarının uygun olması halinde Cumartesi sabah Ankara'dan karayolu ile Malatya'ya hareket edeceği, Vali Vekili Bayram Öz tarafından Tavşantepe'de karşılanacağı öğrenildi. Vali Daşöz için, saat 14.30'da da Valilik önünde bir karşılama töreni düzenleneceği haber alındı.

FOTOĞRAF: Geçtiğimiz Ağustos ayında bir toplantı için Malatya'ya gelen Vali Daşöz (soldaki), halen Valiliğe vekalet eden Vali Yardımcısı Öz'le birlikte görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız