SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daum'dan Ziya Doğan'a Övgü

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, karşılaşmayı kazanmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Daum, Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’a övgü yağdırıp, sabır gösterilmesi halinde başarılı olacağını söyledi.

Daum şunları söyledi:

“Malatya deplasmanının ne kadar zorlu olduğunu hepimiz biliyoruz. Maçın ilk yarısında defansta bazı pozisyonlarımız var ki, görevimizi yerine getiremedik. Önder’in o pozisyonunda şans yanımızdaydı. Top farklı şekilde sekebilir ve sonuçlanabilirdi. O pozisyondan sonra defansımızı güvenli hale getirdik ve rakibe az pozisyon verdik. Ligdeki tabela durumuna bakacak olursak, girmiş olduğumuz pozisyonların birkaç tanesini daha değerlendirebilseydik görüntü bizim lehimize olurdu. Ancak bu rakımda ve Malatya deplasmanında bu galibiyeti almak bizi mutlu kılacak. Malatyaspor’un iyi bir takım olduğunu unutmamak lazım. Ziya Doğan’ın burada sergilediği iş ortada. Güçlü Malatyaspor takımının tekrar eski günlerine döneceğine ve ihtiyacı olan puanları alacağına inanıyorum. Ziya Doğan’ı en iyi Türk antrenörlerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum. Eleştiri tabiî ki olacaktır. Bu eleştirilere bir dönem ben de maruz kaldım. Ama bu eleştirilerden sıyrılmasını bilip, kendi işini devam ettirmesini bilirse, Malatya çok daha farklı konuma gelecektir..

Yapmış olduğumuz değişiklikle sahaya çıkan Mehmet ile Tuncay görevlerine yerine getirdiler. Mehmet, rakibin anlık da olsa boşluklarını değerlendirip golü buldu. Maçı kazanan adamdı. Çünkü Fenerbahçe takımına karşı 2-0 geriye düştükten sonra rakiplerin işi gerçekten zorlaşıyor. Çünkü biz golü buldukça daha çok güçleniyoruz. İstediklerimizi sahaya daha iyi yansıtmasını becerebiliyoruz. İyi bir takım olma yolunda olduğumuzu, Şampiyonlar Ligi maçından sonra günlük ekmeğimiz olan lige döndüğümüzde maçı rahat kazanarak gösterdik. Çünkü ligde kazanılacak bir şampiyonluğun bir sonraki sene Avrupa liglerinde oynama fırsatı yarattığını unutmayalım…”

Daum, Alman basınına Türkiye’deki takımlarla Fenerbahçe’nin iyi ilişkiler kurmaya çalıştığını söylediğini, ama buradaki bir ifadesinin sanki Galatasaray ile dostluk içerisinde olmuyorlarmış gibi değerlendirildiğini söyledi.

Toplantının sonunda bir basın mensubu ile Daum arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Gazeteci ısrarla kimin lider olduğunu sordu. Daum, 10. hafta liderliğinin değil, son hafta liderliğinin önemli olduğunu anlattı. Gazeteci ısrar edince Daum “Bunu yarın gazetelere bakıp öğreneceğiz, bilmiyorum. Puan durumuna iki tane 1. koyun, 2.yi boş bırakın. Veya Galatasaray sayfasında Galatasaray’ı, Fenerbahçe sayfasında Fenerbahçe’yi lider gösterin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız