SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dava Açtık'

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar'ın AKP'nin siyasi amaçları uğruna Malatya'ya getirildiğini öne sürerek, bu bürokrat hakkında da dava açtıklarını bildirdi.

Ekici, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"Geçtiğimiz günlerde AKP Belediye Başkan adayı bir mahalle toplantısında TOKİ Başkanı’na telefonla bağlanarak adeta siyasi bir şov yapmış Toki Başkanı’nı tele konferansla propaganda amaçlı açıklamalarda bulundurmuşlardı ve orada hatırlarsak sayın adayın önümüzdeki günlerde Toki Başkanı’nı Malatya’ya getireceğini ifade etmişti ve bugün Toki Başkanı’nı Malatya’ya getirmişlerdir.

Üzülerek şahit oluyoruz ki siyasi ikbal uğruna AKP iktidarı devlet kurumlarını parti şubeleri gibi , bürokları da parti mensupları gibi yönlendirme aymazlığına düşmüştür.

Sayın Toki Başkanı gazetecilerin sorularına verdiği yanıtlarda yazılan senaryoyu iyi okumadığını göstermiştir.

Vatandaşın kafasında ki şimdiye kadar neredeydiniz sorusu ve neden bugunü beklediniz soruları yanıtsız kalmıştır.

Bu şunu göstermektedir. AKP tüm hukuk ve etik değerleri siyasi ikbal uğruna feda etmeyi tercih etmektedir.Buda AKP’nin çöküşünün ve gidici olduğunun işaretidir.

AKP toplumda yeterli desteği olmadığını gördüğü için devlet imkanlarını baskı aracı olarak kullanmaya başlamıştır.

Bunun hesabını hemşehrilerimiz 29 Mart’ta soracaklardır.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 29 Ocak 2009 tarihi itibarı ile bu bürokrat hakkında görevini kötüye kullanmak , siyaset yapmak ve bir siyasi partiye destekli propaganda yapmak fiilinden dolayı dava açmış bulunuyoruz.

Vatandaşlarımız çok iyi hatırlarlar ki Genel Başkanımız Syn.Dr Devlet Bahçeli 2002 yılındaki seçim sürecinde Malatya’ya geldiğinde yapımı tamamlanmış olan Yeşiltepe (Ergenekon) Üst geçidinin açılışını tüm ısrarlara rağmen yapmamıştır.

Bu geziye Başbakan yardımcısı olarak gelmediğini siyasi parti genel başkanı olarak seçim propagandası yapmak için geldiğini ve bu üst geçidin bir kamu yatırımı olduğu için açılışını yapmayacağını söyleyerek açılışı yapmamıştır.

Bu davranış Milliyetçi Hareketin devlet ve siyaset anlayışını da ibretle göstermiştir.Tüm siyasi partilerdende adil ,ahlaki ve etik kurallara uygun bir seçim sürecinin yaşanmasını Milliyetçi Hareket Partisi olarak beklemekteyiz.

Bu partizanca davranışın hukuki yönden takipçisi olacağımızı bir kez daha ifade ediyor saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız