SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Davamız İçin Siyaset Hedefim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı, İlahiyatçı – Yazar Fikret Özdemir Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

7 Haziran Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçiminde AKP’den Milletvekili Aday Adayı olan İlahiyatçı – Yazar Fikret Özdemir Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Hekimhan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özdemir, İlçe Başkanı Adil Ağcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Adil Ağcan, Milletvekili Aday Adayı Fikret Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diledi. 

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Fikret Özdemir yapmış olduğu açıklamada; “Yeni Türkiye’nin imarında katkı sunmak imajını yükseltmek için, güçlü Devlet güçlü Türkiye için vatanımıza, milletimize hizmet adına Malatya’ya hizmet için Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı oldum. Davamız için siyaset yapmayı hedef aldım. Ak Parti kurulduğu günden bu zaman’a kadar gerek Avrupa’da, Gerekse Türkiye’de aktif siyaset içerisindeydim. Gecemizi gündüzümüzü katarak memleketimiz Malatya’mıza daha iyi hizmet etmek için aday adayı oldum. AK Parti’nin siyasi anlayışı Halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Biz Siyaset anlayışımızda birliği, dirliği kardeşliği, adaleti, dürüst ve yararlı değerleri şiar edinmiş bir fikriyatı esas alırız. Bu değerlerin hepsi AK Parti’de mevcut. Birlikteliğin gücüyle başarmak siyaset yapma biçimimin ana unsurudur. Başarabilmenin en önemli rolü ise teşkilatlar ile birlikte hareket etmekten geçer. Bizde Aday adaylığımız süreci içerisinde Parti teşkilatlarımız ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyoruz.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız