SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Davamızdan Asla Vazgeçmeyeceğiz.."

0
Güncellendi - 2016-08-14 01:08:07
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'nin 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "Allah bizleri millete hizmet yolundan ayırmasın"dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti’yi tehdit edenlerin hedeflerinde asıl bu millet vardır. Kurusıkı laflarla tehditlerle bu milletin başını eğdirebileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü biz millete inandık biz milli iradenin dünyadaki en güçlü silahına inandık” dedi.

AKP’nin 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan  Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Türk siyasi tarihine devrim niteliğinde yenilikler getiren bundan 15 yıl önce millet iradesini kendine rehber edinerek; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeni Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti’mizin bugün 15. kuruluş yıldönümünü yaşıyoruz. Kutlu yolumuzda daha nice yılları hizmet yolunda devirmeyi Allah’tan niyaz ediyorum. 2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimleri; 2004,2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, her defasında daha da güçlenerek çıkan AK Parti hedef 2023 sloganıyla milletiyle el ele Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına durmadan ilerlemektedir. 15 yıl önce 14 Ağustos günü kurulan AK Parti, milletin bir yansımasıdır. Milletin iradesi, milletin ta kendisidir. Sevdayla, tutkuyla, vatan aşkıyla 15 yıl önce çıktığımız zorlu ve meşakkatli bu yolda manevi desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz milletimizle her türlü zorluğu göğsümüzü siper edip ülkemizi medeniyetin beşiği haline getirme hedefinde durmadan yürüdük, yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Başı dik, alnı AK, yüreği demirden bir parça milletimizle adımlarımızı her zamankinden daha sağlam daha güçlü daha azimli bir şekilde atıyoruz.

Partimiz, kuruluşundan geçen bu yıla dek, Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanan bir başarıyla, her defasında daha da büyüyerek, çıtayı her defasında daha da yükseğe çıkartarak milletin sesi olmuş; Gazi Mustafa Kemal’in işaret ettiği muasır medeniyetlere ulaşma arzusu içinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın açtığı yolda koyduğu hedeflerde AK kadrolarımızla birlikte Türkiye’ye adeta çağ atlatmıştır. 2023 hedefimize 7 yıl kala AK Parti milletten aldığı güçle emin adımlarla yürümektedir. Ülkemiz ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi anlayışıyla, özgürlük inancı ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri içinde yerini alacaktır.” İfadelerini kaydetti.

“MERT OLACAĞIZ YILMAYACAĞIZ, GEREKİRSE ÖLECEĞİZ, AMA DAVAMIZDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ.”

Türk milletinin her döemde önüne konan engelleri aşığını ve aslında 100 yıl öncede oynana oyunların bugün tekrarlandırılmak istendiğine vurgu yapan Çalık mesajında şunları kaydetti:

“Türkiye’nin büyümesinden, ülkemizin başını kaldırmasından rahatsızlık duyan beddahlar hep vardı, şimdi de var ilerde de var olacaktır. İşte bu noktada AK Parti, gerek içimizde kök salmış haşhaşi torunlarının gerekse ülke sınırları dışında Hasan Sabbah gibi beddahların varlığını yok edecek güce sahiptir. Çünkü bizler dünya tarihini tarih yapan bir milletin ataların torunlarıyız. Çünkü bizler Ümmet-i İslam’ın yeryüzündeki yükselen sesiyiz. İşte bundan rahatsızlık duyanlar Türkiye’nin yoluna taş koymaktadırlar. Ama bilmiyorlar ki o taşları bıkmadan, usanmadan, yorulmadan kıracak suyunu çıkaracak bir milletimiz var. Bu 1000 yıl önce de, 500 yıl öncede, 100 yıl önce de böyleydi. Bu millet, her defasında kara bulut gibi üzerimize çöken beddahları dağıtmış, güneşin aydınlığı hep bu milletin üzerinde kalmıştır. Çünkü Allah inanlarla doğru yola baş koyanlarla beraberdir. 15 Temmuz darbe kalkışması demokrasi ve cumhuriyet tarihimize kara bir leke vurmuştur. Milletin iradesini gasp etmeye çalışan Fethullahçı terör örgütü  (FETÖ) Türkiye’yi uçurumun kenarına atmaya çalışmıştır. Milletin sırtına hançer saplayan vatan hainlerine vurulan milletin darbesi; 40 yıldır devlet içinde devlet yapılanması kuranların köklerini kazımak için büyük bir fırsat doğurmuştur. Kuyruğunu sıkıştıran hainler, artık hiçbir vasfı kalmayan sosyal medyadaki silahşorlarıyla kutsal davamızın yıldönümü olan 14 Ağustos tarihini hedef belirleyip milletimize korku bulutlarını salmış, kaotik bir algı operasyonu yaratma çabası içerisine girişmişlerdir.  Ne var ki o gün geldi çattı, AK Parti’yi tehdit edenlerin hedeflerinde asıl bu millet vardır. Kurusıkı laflarla tehditlerle bu milletin başını eğdirebileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü biz millete inandık biz milli iradenin dünyadaki en güçlü silahına inandık ve biz ne dedik 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet'…dedik. Biz bir olduk beraber olduk milletle kucaklaştık. Bu uğurda kefenimizi giydik; ya şehit olacağız ya gazi olacağız,  biz ya Hak diyeceğiz Allah yolunda, doğruluk yolunda Ümmet-i İslam yolunda milletimizi daha güçlü yarınlara taşıyacağız. Mert olacağız yılmayacağız, gerekirse öleceğiz ama davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Her şey bu millet için. Bu ülkede yaşayan Türk’ün, Kürt’ün, Çerkez’in, Arap’ın, Gürcü’nün, Laz’ın dualarını, teşekkürlerini alabiliyorsak hatta bize oy vermeyenlerin dahi takdirlerini alabiliyorsak bu bizim için önemli bir faktördür. Allah bizleri millete hizmet yolundan ayırmasın diyor, AK Partimizin daha nice yıllar diliyorum. Aziz dava arkadaşlarıma ve değerli teşkilatımıza Allah’ın uzun ömürler vermesini diliyorum.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • halil (7 yıl önce)
    meclisteki siyasetçilerin 10da biri şu kadın kadar cesur olabilseler öyle büyük bir devlet halien geliriz ki. malatyalı değilim ama 4 yıldır malatyada yaşıyorum, öznur çalık gibi bir siyasetçiye hele kadın siyasetçiye bravo diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Vah Malatya vah!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haknizam (7 yıl önce)
    Sayın Çalık konuşmalarınıza dikkat ediyorum da özgüveni hat safhada bir konuşma olmuş. Mustafa Kemalin işaret ettiği muasır medeniyetlere ulaşma arzunuzu dile getiriyorsunuz. Konuşmanızın bitiminde, Ümmet-i İslam yolunda milletimizi daha güçlü yarınlara taşıyacağız diyorsunuz. Biraz çelişkili olmamış mı konuşmalarınız ? İslamiyet'imizi artık ağzınızdan düşürün lütfen. Bırakın herkes Dini hür, vicdanı hür şekilde yaşasınlar. Siz siyasetinizi yapın. Bu arada hatırlatmam gerekiyor ki FETÖ cüler de zamanında her yaptıklarını Ümmet-i İslam için yapıyorlardı. Onun için biraz samimiyet lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • a.gür (7 yıl önce)
    sayın milletvekilimiz şu an kapatılan üniversitelerin mazlum masum günahsız ögrencilerinin çok büyük sıkıntıları var bu okullar devlet klavuzun dan tercihler sıralamasın dan tesadüf etti.sizlerin yardımı gerekmektedir.suçlu olan lar varsa cezalandırılsınlar tabii ki ama suçsuz lar için lütfen sizde yardımlarınızı esirgemeyiniz LÜTFEN.sayın Öznur çalık.Binaların dersliklerin ne suç u var.
    0
    0
    Yanıtla