SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davayı Belediye Kazandı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:17
Davayı Belediye Kazandı..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya 1. Amatör Küme takımlarından Malatyaspor’un kullandığı Yeşiltepe Tesisi için açılan davayı Malatya Belediyesi kazandı. 
 
Mülkiyeti Malatya Belediyesi’ne ait olan; Malatya Merkez Yeşiltepe Seyran Mahallesi’ndeki tesisle ilgili Malatyaspor kulübü tarafından Malatya 2. Sulh Hukuk Mahkemesinde açılan davada mahkeme görevsizlik kararı verdi. Akabinde Malatya 4. Asliye Hukuk Mahkemesinde ikame edilen “Taşınmazın kulübe tahsisli olduğuna dair” dava mahkemece reddedilerek, hüküm temyiz edilmeyerek kesinleşti. Malatya 2. Sulh Hukuk Mahkemesinde daha önceden verilen tedbir kararı da Asliye Hukuk Mahkemesinde kaldırıldı.
 
Malatya 4. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasının ardından Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe Tesisi’nin 7 gün içerisinde boşaltılarak, Malatya Belediyesine teslim edilmesi konusunda Malatyaspor kulübüne yazı gönderildi.
 
Kulübe gönderilen tesisi boşaltma yazısı ile ilgili olarak Malatya Belediye Başkan Yardımcısı ve Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Ertan Mumcu’yu ziyaret eden Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner ve Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem İmik, konuyla ilgili destek istedi.
 
Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, “Özellikle yaz futbol okulu çalışmalarının başlaması sebebiyle tesisi 3 ay daha kullanma konusunda Ertan Bey’den ricada bulunduk. Kendisi bize oldukça olumlu yaklaştı ve bu noktada elinden geleni yapacağını söyledi. İnşallah bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız