SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davul-Zurnayla Devam!

A- A+ PAYLAŞ

ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın kayısıyı telaffuz etmesinin ardından Malatyalılar, hazırlanan kartpostalları Obama ve kendi yakınlarına göndermeyi sürdürüyor.

Malatya Valiliği'nin öncülüğündeki 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu öğrencileri, Obama'nın sözünü fırsata dönüştürüp, 91 bin adet üzerinde Obama ve kayısı fotoğrafları bulunan kartpostal bastırdı. Bu kartpostallar Obama dahil birçok kişiye gönderildi. Yeni Cami meydanında kurulan stantda kartpostallar postaya veriliyor.

Muhittin Özmumcu İlköğretim Okulu öğrencileri ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz'ın da katılımıyla, TRT-1'de canlı yayınlanan "Günbe Gün" adlı programda kartpostallar postaya verildi. Halk oyunları gösterisinin yapıldığı programı ise Okan Karacan yaptı.

Günkurusu kayısısına 'Arpicobama' adını veren 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu öğrencileri, ABD Başkanı Obama'nın Türkiye ziyaretindeki bir konuşmasında kayısıyı telaffuz etmesiyle dünyanın kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da her kesimin bunu fırsata dönüştürüp, kayısı tüketiminin arttırılması için reklam kampanyası başlamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız