SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Davutoğlu Hocam Çıtayı Yükseltti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:54
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları'nın sekizinci toplantısına katılmak üzere geldiği Aksaray'da, Vali Şeref Ataklı'yı ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti. 

Belediye ziyaretinde açıklama yapan Öznur Çalık, "Cumhuriyet Halk Partisi lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki, bana bir 4 yıl verin ben nasıl iş yapacağımı göstereyim. Biz yerel yönetimlerden buna cevap vermek isteriz. Siz gelin Aksaray’da, nasıl çalışmalar yapılmış görün. Şişli’de yapılmış olan, belediyenizin yapmış olduğu çalışmalar gün gibi ortadayken milletten bir 4 yılı daha hangi yüzle istersiniz. İstanbul’da bırakmış olduğunuz İSKİ’nin kiri, pası, çamuru hala gün yüzü gibi ortadayken milletten isteyeceğiniz 4 yıla sandıklardan verilen cevaplara da saygı göstereceksiniz. Kökünüze, geçmişinize, peygamberinize sahip çıkmazsanız, bu millette size sahip çıkmayacaktır. Basın özürlüğü konusunda evet biz Türkiye demokratikleşsin, basın hak ve özgürlükler konusunda elimizden ne gelirse tüm yasal düzenlemeleri yapalım diyoruz ama kutsallarımıza saldırılmasına, hakaret edilmesine de asla izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz” dedi.

"MECLİS'TEKİ KADIN TEMSİLCİ HEDEFİMİZ YÜZDE 25"

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren meclisteki kadın temsil oranının ilk kez AK Parti iktidarı ile yüzde 14,5’e çıktığını kaydeden Çalık, şunları söyledi: "1934’te yüzde 4 olan kadın temsil oranını artıran AK Parti iktidarıdır ve kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızın bu konuda kadınların siyaset yapmasına verdiği destek çok ciddidir. Yüzde 14.5’lik kadın temsil oranını şimdi genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu hocam çok yüksek bir çıtaya koydu. İnşallah 100 yıllık bir Türkiye Cumhuriyeti’nin kadın temsil oranının hedefi yüzde 25 koyarak yani her 4 vekilden bir tanesinin kadın olmasını hedeflerimiz arasına koyduk.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız