SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu İstifa Etti, Yeni Başbakan Yıldırım

0
Güncellendi - 2016-05-24 02:51:23
Davutoğlu İstifa Etti, Yeni Başbakan Yıldırım
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64. hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu ve kabul edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık görevini daha sonra davet ettiği AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım'a verdi.

DAVUTOĞLU İSTİFA ETTİ..

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesi sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde Başbakan Davutuoğlu, mevcut hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulu'nun istifasını kabul etti.

davutoğluerdoğanCumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bugün Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulu'nun istifasını kabul etmiştir. Bugüne kadar geçen hizmetleri için teşekkürlerini ifade eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlar Kurulu'nun yeni hükümet kurulana kadar göreve devam etmesini istemiştir" denildi.

BAŞBAKANLIK GÖREVİ YILDIRIM'A..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederek, 65. hükümeti kurmakla görevlendirdi.

AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım, Başbakanlık görevini aldığı 1 saatlik görüşmeden sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrıldı.

Ankara- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • rafet aksarı (7 yıl önce)
    Davutoğluna çok büyük haksızlık yapıldı. Kişisel egolardan dolayı yapıldı ve yapılacak en son kişiydi. Ülke uzun zamandır hasretini çektiği bir Başbakan profili ile tanıştı fakat kısa sürdü. Aldığı eğitim terbiye ve ahlak Başbakanlık koltuğuna çok yakışmıştı. Ülke için tabiri caizse biçilmiş bir kaftandı.İsterdim 21 ay değil de iki dönem Başbakanlık yapsın, yetkilerine müdahale olmasın. Ama onun prof. oluşu, halkla kısa zamanda kucaklaşması, birilerini gölgede kalma korkusu sardı. Halbuki ki, şahsiyet hiç fevri, bencil, ben en yukarıda olayım ihtirası yoktu. Bundan sonraki hayatında sağlık esenlikler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla