SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu Milletvekilinin Düğününe Geldi

0
Güncellendi - 2017-09-26 02:24:16
Davutoğlu Milletvekilinin Düğününe Geldi
A- A+ PAYLAŞ

  • Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, AKP milletvekilinin kızının düğünü için Malatya'ya geldi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’da AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar’ın kızının düğün törenine katıldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul'dan Malatya'ya geldi. Davutoğlu, Erhaç Havaalanı'nda protokol üyeleri tarafından karşılandı. Buradan Havuzbaşı Düğün Salonu'na geçen Davutoğlu, AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar’ın kızı Berfenur Yaşar'ın düğün törenine katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen düğünde Davutoğlu ve beraberindekiler, aynı zamanda kuzen olan gelin Berfenur Yaşar ve damat Ahmet Yasin Yaşar’ı tebrik etti.

Düğüne eski bakanlardan Beşir Atalay ile çok sayıda siyasi ve davetliler katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ÇÖPÇÜ (6 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin..Malatya'nın namuslu şerefli haysiyetli vekili.İşçilere bile telefon açıp davet ettin ya,rabbim yardimcin olsun.Boş yorum yapanlarada aldırmamak lazım şehirde Teneke çok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Dış politikasında ki başarısını kutlamak gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Resmin eksik parçaları nerede. Tam kadro AKP yok artık Millet sizleri istemiyor artık Yenilenmek zorundasınız. Reis öyle istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reisin kardeşi Mustafa ERDOĞAN da dügündeydi.Bence Vitesi boşa sallama.. EDİTÖR'den: AKP il yöneticileri, Mustafa Erdoğan'ın düğünde olmadığını söylediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    Biriniz de fakir fukaranın düğününe katılın
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    "Stratejik Derinlik" ... Suriye ve Irak'ta sonuçları ortada..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Nurettin Yaşar'da mı Davutoğlu'cuymuş ???
    0
    0
    Yanıtla
  • YUNUS AVCI (6 yıl önce)
    Düğün saatinde Huzur evi yolu sivil araçlar yol ortasına park etmek suretiyle yolu trafiğe kapatmışlardı çocuğumu hastaneye zar zor götürebildim yol ortasına park eden araçları 155 i 4 kere aramama rağmen gelip işlem yapmadılar gariban birisi olsa hemen ceza yazıp aracını çekerlerdi. Emniyet müdürlüğünde 155 te muhatap olduğum ve gelip ceza kesmekten imtina eden tüm personeli kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen (6 yıl önce)
    Zenginlik böyle birşey ?
    0
    0
    Yanıtla