SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Davutoğlu Sözünü Tuttu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçimlerden önce 28 Mayıs'taki Malatya mitinginde 'dondan zarar gören kayısı üreticilerinin zararlarının karşılanacağı’ yönünde verdiği sözü tuttuğunu söyleyerek, paranın Malatya’ya gönderildiğini söyledi. Çalık, gelen paranın miktarına ilişkin bir açıklama yapmadı.

Dondan zarar gören kayısı üreticilerine yapılacak ödemenin Valilik,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü yanı sıra Ziraat Odaları’nın de yer alacağı bir heyet tarafından oluşturulacak rapor doğrultusunda yapılacağını kaydeden Çalık, “Dondan zarar gören çiftçilerimizin zararının karşılanması için Sayın Başbakanımız Malatya’ya gelmeden önce görüşmelerimizi yapmıştık.  Maalesef Malatya’da kayısı üreticileri yüzde 40-80 arasında don olayı nedeniyle muzdarip.  Heyetin belirleyeceği kriterler ve tespitler sonucu ödemeler yapılacak. Sayın Başbakanımız verdiği sözü hemen yerine getirdi. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalık, gelen paranın yetmemesi durumunda ise yeniden Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşüleceğini ifade etti.

ARŞİV FOTO: Başbakan Davutoğlu, partisinin 28 Mayıs'ta Malatya'da yaptığı mitingde konuşurken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız