SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu'nun Memleketinde Sevinç

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:52
Davutoğlu'nun Memleketinde Sevinç
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkan ve yeni Başbakan adayı olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun açıklanması, memleketi Konya’nın Taşkent ilçesinde sevinçle karşılandı. AK Parti’deki toplantıyı ilçede meydana kurulan televizyon ekranından vatandaşlarla birlikte takip eden Davutoğlu’nun halası Nilüfer Özlen ve eniştesi Asım Özlen büyük sevinç yaşadı. 

Taşkent ilçesinde Davutoğlu’nun halası Nilüfer Özlen ve eniştesi Asım Özlen’in de aralarında bulunduğu vatandaşlar, Belediye binası yanında kurulan televizyon ekranından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapmasını heyecanla bekledi. Başbakan Erdoğan’ın konuşmasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ismini açıklamasıyla alanda toplanan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Daha sonra Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını takip eden vatandaşlar, alkışlar ve tezahüratlarla destek verdi. Vatandaşlar, Davutoğlu’nun konuşmasının ardından Davutoğlu’nun halası Nilüfer Özlen ve eniştesi Asım Özlen’i tebrik ettiler. Bu sırada hala Nilüfer Özlen’in gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü. Alandan dağılan vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturarak meydanı terk etti.

Nilüfer Özlen, basın mensuplarının duygularını sorması üzerine, “Hepinizden Allah razı olsun. Mutluyuz, sevinçliyiz. Daha devamını bekliyoruz. İnşallah çalışmaya devam edecek. Onu görünce çok mutlu oluyorum” dedi.

Asım Özlen de, “Çok duyguluyum şu anda. Gelmiş geçmiş Dışişleri Bakanları içinde bunun kadar başarılı olan olmamıştır. Dünyaya kendini kabul ettirmiştir. Şimdi inşallah bu hizmeti daha ileriye götüreceğine kanaatimiz var. Çok heyecanlıyız. Duygularımızı kelimelerle ifade edemiyoruz. Her şeyi memleket için yapacak. Çok dua ediyoruz ona” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız