SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu:'Yenilen Yok'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:09:07
Davutoğlu:'Yenilen Yok'
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da seçimlerin ardından ilk açıklamasını yaptı. Başbakan Davutoğlu, bu konuşmasının ardından ikinci kez Mevlana Meydanı'nda halka hitap etti. Davutoğlu konuşmasında 'Bugün yenilen yoktur kazanan vardır, kazanan milletimizdir, demokrasidir.' dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

Bizim inancımızda kültürümüzde komşular kardeşten azizdir. Siz bize lazımsınız. Size ve milletime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu zafer bizim değil bu zafer milletimizindir.  Kusura bakmayın sizlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz. Büyük meydanda Hazreti Mevlana’nın huzuruna gideceğiz. Ankara’da on binlerce kardeşimiz soğukta bekliyor. Sizlerle teker teker kucaklaşacağım. En zor zamanlarda yanınızdayız diye haykırdığınız için Allah sizden razı olsun.

Bugün demokrasimizin milletimizin zafer günü. Hepinizden Allah razı olsun. Aziz komşularım daha yolun başındayız. Sizlerle birlikte nice yollar kat edeceğiz. Allah bizi sadece bu dünyada değil güzel amellerle ahirette de komşu eylesin inşallah. Allah utandırmasın. Bugün zafer günü ama bugün tevazu günüdür. Zafer millete aittir. Allah bizi milletimizin huzuruna her zaman vakarla çıkarsın. Bugün de tek duamız allah utandırmasın demek olacak.

İnşallah önümüzdeki 4 yıl güzel hizmetler verip, 2019’da tekrar huzurunuzda olacağız. Diğer kardeşlerinizle buluşmak için hayırlı geceler diliyorum. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mevlana Meydanı'nda ikinci kez halka hitap etti. İşte Davutoğlu'nun açıklamaları:

Aziz vatandaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Selamların en güzeli Allah’ın selamı ülkemizin üzerine olsun. Huzurunda bulunduğumuz Haz Mevlana buyuruyor ki, bu topraklara sevgiden başka tohum ekmeyiz. Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum. Bu gece bir sevgi tohumu ekme gecesidir. Bu ülke tertemiz bir topraktır, bu millet tertemiz bir millettir ve Konya tertemiz bir şehir.

Bu coşku bu heyecan bize büyük bir güç veriyor, Allah sizden razı olsun. Saatlerdir soğukta bekliyorsunuz ama biz nihai neticeyi almadan milletimizin huzuruna çıkma istemedik. Biz hayır dileyenleriz.  Ankara’da da kardeşlerimiz soğukta bekliyor.

Üç mesajı vermek istiyorum. Bizim herhangi bir güç karşısında eğilmemiz imkansızdır. Konya, Türkiye arkamızdaysa her zaman dimdik. Siyasi mesajlarımı Ankara’da vereceğim.

Birincisi ülkemizin her köşesindeki dava arkadaşlarıma, seçmenlerime sesleniyorum: 7 Haziran’da başınız öne eğmek isteyenler oldu, bugünlere bize gösteren rabbime hamdüsenalar oldun. AK Parti seçmenleri her zaman kararlıdır, sakindir. Hiçbir tahrike hiçbir provokasyona katılmayacaksanız.

Bugün AK Parti seçmeni bugün mührü oy pusulasına vurdular bütün dünya dinliyor. Allah’tan başka muzaffer olan yoktur. Zafer ancak ona ve onun nasip ettiği millete aittir.

Bizde zafer sarhoşluğu yoktur, dur durak yoktur. AK Parti kadroları her zamankinde daha diri yollarına devam edecek. AK Parti kadroları bu tarlaya sevgi, muhabbet ekmeye geliyoruz. AK Partiye oy vermeyen seçmenlerime sesleniyorum;

Sakin ola ki hiç kimse yenilgi psikolojisine kapılmamalıdır, bugün yenilen yoktur kazanan vardır, kazanan milletimizdir, demokrasidir. Biz herkesin gönlüne girmeye geliyoruz, bize oy versin vermesin herkesin kalbine girmeye geliyoruz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız