SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dayağın Sebebi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen kavgada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Merkez Halfettin Mahallesi Adliye 1. sokakta meydana olayda, A.E (49) ve D.O (47) kimliği belirsiz 4 şahıs tarafından sopalarla darp edildi. D.O, dört şahsın mahalle içerisinde fuhuş yaptıklarını, kendilerinin müdahale etmesi üzerine şahısların sopalarla saldırıda bulunduklarını iddia etti.

Olay sonrası kimliği belirlenemeyen dört şahsın ikisi olay yerinden kaçarken, olayla ilgileri oldukları ileri sürülen iki zanlı gözaltına alındı.

Başlarından aldıkları darbe sonucu yaralanan A.E ve D.O, Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan, Ziraat Bankası karşısındaki bir mağazada alışveriş yapan 5 bayan kavga etti. 30 yaşındaki S.S., 19 yaşındaki F.S., 48 yaşındaki M.S., 37 yaşındaki H.Y. ve 25 yaşındaki H.K. adlı bayanların birbirlerini dövdükleri, ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri bildirildi.

Beydağı Mahallesi’nde de 37 yaşındaki M.P. adlı şahıs, ailevi nedenlerden dolayı kayınbiraderi 27 yaşındaki T.D. tarafından dövüldüğünü, kül tablasıyla vurulması nedeniyle başından yaralandığını polise bildirdi. T.D. suçlamayı kabul etmedi.

Cezmi Kartay Caddesi’nde de alacak verecek yüzünden çıkan tartışmada 52 yaşındaki O.B. adlı şahsın dövüldüğü, olayla ilgili 27 yaşındaki M.Ö., 45 yaşındaki İ.A. ve 18 yaşındaki A.A. hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız