SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dayandığımız Yere Kadar..'

A- A+ PAYLAŞ

Maçın arından açıklamalarda bulunan Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, eldeki imkanlar ölçüsünde bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu bir yere kadar gidiyor. Bugün genel kurulumuz oldu. Umuyoruz ki pazartesi günü olumlu gelişmeler olur. Biz yine bu mücadeleye devam edeceğiz ama gerçekçi olmak lazım. Bu şekilde arkadaşlar daha ne kadar dayanır bilemiyorum. Dayanabileceğimiz yere kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İstifa etmeyi düşünmüyorum. Çünkü Malatya şehrinde bize inanılmaz bir destek var. Onlara da teşekkür ederim. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım bundan sonraki maçlarda istediğimiz puanları toplarız" dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, oynanan oyundan memnun olduklarına dikkat çekerek, "Oyun, pozisyon zenginliği ve gol sayısı bakımından güzel bir müsabaka oldu. seyircilere güzel bir maç seyrettirdik. Bir hafta önce aldığımız deplasman galibiyetinden sonra bu maçı alıp devamlılığı sağlamalıydık. Şampiyonluğa giderken hem iyi oynamak hem de bu skorları elde etmek gerçekten anlamlı. Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah rakiplerimizin puan
kaybetmesiyle aradaki puan farkını açarak istediğimiz mesafeyi daha erken kat etmek istiyoruz. Bu kadroyu kurken sadece bugünü kurtarmak amacıyla kurmadık. Önümüzdeki yılları da planladık. İkinci devreye hiç ara vermeden çalıştık. Şimdi çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bu galibiyet moralimizi bir kat daha artırdı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız