SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Dayanıklılık Sorunu Var..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, futbocuların 45+ 90 dakikayı çıkaramamalarından yakınırken, Ankaragücü teknik direktörü Saffet Susiç, 0-0'ı "dürüst netice" olarak değerlendirdi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3 puanı çok istediklerini, ilk yarıda oynadıkları futbolla bunu hak ettiklerini belirterek, “Son 25-30 dakikada yenilebilirdik. Futbolcularımızın genel dayanıklılık yapılarında eksik var. 2 gün maç oynayınca, bu maçın 2. yarısıyla birlikte bu ortaya çıktı. Dün oynanan yaklaşık 45 dakikanın yanı sıra bugün 90 dakikalık oyunun yükünü taşıyamıyorlar” dedi.

Hakemin yönetimini değerlendiren Doğan “Önemli bir şey açıklamak istiyorum: Sezon başında hakemlerin seminerine katıldım. Orada, teknik adamlara ‘gelin, hakemler hakkında konuşmayalım’ önerisini getirdim. Kimse yanaşmadı. Türkiye’de konuşan bir şeyler yapıyor, etkili oluyor. Hakemlere yardımcı olmak istiyorsak, bu şekil olmaz! Demek, bir şeyleri düzeltmek istemiyoruz. Gerçekleri konuşmak suçsa, ben suçluyum. Dün bir tartışmalı pozisyon yaşadık, bugün tartışmalı bir pozisyon yaşadık. Akşam göreceğiz. Ankaragücü de bizi yenebilirdi. Ama 2 gündür oynadığımız maçtaki pozisyonlara bakın, değerlendirmenizi yapın” dedi.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ..
Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç de, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, golsüz beraberliği “dürüst bir netice” olarak değerlendirdi.

Susiç şunları söyledi:

“Psikolojik ve fizik olarak 2 günde 2 maç oynamak gerçekten zordur. Bugün daha ofansif futbolu tercih ettim ve çift forvet oynattım. Belki 3 puanı alabiliriz diye düşündüm. Malatyaspor da biz de fırsatlar yakaladı. Genelde baktığınız zaman dürüst bir netice oldu. Malatya bana göre çok iyi bir takımdır. 1. ligde kalmayı hak ediyor. İleriki maçlarda başarılar diliyorum. Benim çok sevdiğim bir insan olan Ziya Doğan’a başarılar diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız