SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dayanışma Günü Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:07:20
A- A+ PAYLAŞ

 Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği, birlik ve dayanışma günü düzenleyecek. 

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, yaptığı açıklamada, “14 Ekim 2012 tarihinde Balıkesir ili Edremit ilçesi Akçay beldesi Hasbihal Kahvaltı ve Kır Bahçesi’nde birlik ve dayanışma günü düzenleyeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu acı günler nedeniyle hepimiz buruk, hepimiz üzgün, hepimiz içe dönük yaşamaya başladık. Birlik ve beraberlik üzüntü ve sevinç paylaşmakla güçlenir, düşüncesiyle birlik ve dayanışma günü düzenlemeye karar verdik. Biz Körfez Malatyalılar Derneği olarak her sene gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Malatyalılar Gecesi'nin adını bu sene Körfez Birlik ve Dayanışma Günü olarak değiştiriyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız