SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dayanışma Günü Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:35:52
Dayanışma Günü Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz Pazar günü kadınlar dayanışma etkinliği gerçekleştirdi.

Tanışma, kaynaşma, dayanışmayı amaçlayan etkinlik 13.00-17.00 saatleri arasında Hacettepe Park Restoran’da yapıldı. Ankara’da bulunan Malatyalı kadınların yanı sıra Malatyalı olmayan konukların da katıldığı etkinlikte kadınlar hem yemek yediler, hem sohbet ettiler, hem günün anlam ve önemi ile konuşmalar yapıldı, hem de müzik eşliğinde eğlendiler.

Açılış konuşmasını yapan İclal Ağacık Okutan katılanlara teşekkür etti. “Yemeklerimizi yiyeceğiz, el ele verip doyasıya eğleneceğiz” dedi. 9 Mart 2013 günü Ankara Malatyalılar Derneği, 10 Mart 2013 günü Ankara Arguvanlılar Derneğinin Dünya Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde yemek düzenledikleri belirtildi.

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve dayanışma derneği Başkanı Abdurrahman Kurtoğlu’nun eşi Nesrin Kurtoğlu katılanlara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

Ankara Malatyalılar Derneği Kadın Kolu Başkanı Medine Ayaz, Ankaralı Malatyalı derneklerin dayanışma içinde hareket ettiklerini ve etkinliklerde de bunu ortaya koyduklarını dile getirdi.

Alevi Kadınlar Birliği Başkanı Birsen Temur, yönetim kurulu üyeleri Menekşe Yılmaz ve Tamam Çelebi ile birlikte katıldı. Başkan Temur yaptığı kısa konuşmasında ülke gündemindeki bazı konulara değindi.

Günün sanatçısı Esra Er, Hamza Altınbaş’ın bağlaması eşliğinde tamamına yakını oyun türküleri söyledi. Dolaysıyla güne katılan kadınlar doyasıya eğlendiler.

Gülşen Öztürk de okuduğu deyişler ile geceye renk kattı.

Hazırlanmasında özellikle Fatma Oktay ve Tülay Okutan’ın çabaları görülen gün, gelecek yıl da düzenlenecek…

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız