SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dayanışma İçinde Yöneteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:37:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Merkezini ile Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt ilçe Başkanı Bayram Taşkın ve partililerle birlikte Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’ye ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Hacı Uğur Polat, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfıyla seçildikleri takdirde her zaman istişarelerde bulunacaklarını belirtti. Polat:“Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfımız renkli güzel ve farklı bir vakfımız, eğer ilçenin şehri emini olmak bize nasip olursa sizlerle istişareler halinde, dayanışma içinde şehrimizi yöneteceğiz. O farklılığı yok ederek değil, farklılığı kabul edip zenginlik kabul ederek hareket edeceğiz.’’ dedi.

Yeşilyurt ilçesinin Anadolu’nun bir zenginliği olduğunu ifade eden Polat, “Önümüzdeki beş yılın yerel yöneticileri 30 Mart tarihinde belirlenecek. Yeşilyurt’umuz farklı bir yönü var. Yeşilyurt aslında homojen bir yapıya sahip değil. Anadolu’nun bir yansıması pozisyonunda, Yeşilyurt’umuz Anadolu’nun bir zenginliği olarak her rengi her kültürü her etnik yapıyı içinde barındıran bir ilçemiz. İlçenin bu yönü tabii ki bize gurur vermektedir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ise konuşmasında şunları kaydetti: “Mahalli idareler seçimlerinin yaklaşması nedeniyle AKP’den merkez ilçe Yeşilyurt adayı olan Hacı Uğur Polat’ın vakfımıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı fevkalade memnun olduğumu belirtmek isterim. Kendisinin aday olması bu seçime bir renk katmıştır”.

POLAT, MALATYA ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ

AKP Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Polat, “Malatya 30 Mart günü normal belediyecilik anlayışının bittiği, köylerin mahalleye dönüştüğü Büyükşehir olma süreci yaşayacak. 31 Mart sabahıyla birlikte yola Büyükşehir olarak devam edilecek” dedi.

Büyükşehir’in Malatya’ya çok büyük değişiklikler getireceğini belirten Hacı Uğur Polat, ‘‘Malatya’ya çok ciddi avantajlar sağlanacak. Bir yandan belediyeler hizmet verirken diğer yandan köylere il özel idareleri hizmet götürüyordu. Büyükşehir’le birlikte köylerimiz bulundukları ilçelere mahalle olarak bağlandı. Yeşilyurt ilçemiz üç bölgeden oluşuyor. Birincisi imarlaşmasını tamamlayan gelişmiş alanlar, ikincisi gelişmekte olan alanlar, üçüncüsü ise ziraatla ilgili alanlar bu alanlarla ilgili istişareler içerisinde çalışmalar yürüteceğiz’’ dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: ‘‘Geldiğimiz süreç ve arifesinde bulunduğumuz seçim dönemi itibariyle Malatya artık yeni bir çehre yeni bir belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini yürütecek. Bu faaliyetleri iki metropol merkez ilçe eşliğinde sürdürecek. Bu anlamda gerek yerleşim gerek yeşil alanlar gerekse tarım alanlarını kırsal nüfusu ilgilendiren yerlere belediyecilik yeni bir misyon yüklenmiş olarak yaklaşacak.’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız