SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dayanışma İle Hizmet Edeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:02
'Dayanışma İle Hizmet Edeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Malatya’da bulunan Seyituşağı Köyü Derneği, Sakatlar Derneği ve Haçovalılar Köyü Derneğini ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililer ilk olarak Seyituşağı Köyü Derneğini ziyaret etti. 

Seyituşağı Derneği ziyaretinde konuşan CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, STK, vakıf ve derneklerle bir araya gelerek şehri daha güzel nasıl yönetileceği hakkında bilgi aldıklarını ve seçilmesi halinde Battalgazi’yi birlikte yöneteceklerini söyledi. 

Kaya,: “CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak sivil toplum kuruluşları, vakıfları, ulaşabildiğimiz köyleri, sendikalara ulaşarak herkesin elini sıkmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar bütün vakıf, sendikaların bizlere karşı bir sempatisini görüyoruz. Aynı durumu burada da görmekten büyük bir mutluluk yaşıyorum. Belediye başkanı olarak seçilmem halinde bütün STK, dernek ve vakıflarla beraber Battalgazi’yi beş yıl boyunca yöneteceğimize inanıyorum” dedi.

Seyituşağı Köyü Dernek Başkanı Turan Özdemir ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya’ya başarılar dileyerek, Malatya’ya hizmet edecek adayların başa gelmesini istedi. 

Seyituşağı Derneği ziyaretinin ardından Malatya Sakatlar Derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ve partililer burada Sakatlar Dernek Başkanı Ali Haydar Koyun’dan engelliler ile ilgili olarak bilgi aldı. 

“ENGELLİLERİ DÜŞÜNMEYİN KENDİNİZ İÇİN YAPIN” 

Sakatlar Dernek Başkanı Ali Haydar Koyun, Kaya’ya başarılar dileyerek gerçekleştirecekleri projelerde engelli vatandaşları da düşünülmesi gerektiğini ve her insanın yaşlanacağını bu hizmetlere muhtaç olacağını belirterek şunları söyledi: “Kurtar bey güzel bir seçimde yarışmakta, 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde cesaret örneği göstererek yarışa girmiştir. Bu yarışta kim kazanırsa kazansın, göreve gelecek her kim olursa olsun. Görevden sonra yapacağı hizmeti bizleri düşünerek değil. Kendilerini düşünerek yapmalarını istiyorum. Bizi düşünmeyi bırakın artık siz kendinizi düşünün. Engelli olmayabilirsiniz ama ben iddia ediyorum yaşlanacaksınız. Yaşlandığınız zaman bizim şuan talep ettiğimiz çözümlere sizlerde muhtaç olacaksınız” diyerek her insanın bir engelli adayı olduğunu ifade etti. 

“GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ BÜTÜN PROJELERDE ENGELLİLERİN FİKRİNİ ALACAĞIZ” 

Sakatlar Derneğinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya’da yapacakları projelerde engelli vatandaşları düşünmek zorunda olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bizler belediye başkanı olarak seçilirsek. 30 Mart’tan sonra yapacağımız bütün uygulamalarda engellilerle beraber projeler üreteceğiz. Onların kent yaşamında, belediyecilik hizmeti anlamında en iyi hizmeti alabilecek projeler geliştireceğiz. Amacımız Battalgazi Belediyesi’nde diğer belediyelere örnek olabilecek uygulamalar yaparak bu konudaki sıkıntı ve eksiklikleri gidermek olacaktır” ifadelerini kullandı. 

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ise dünyada yaşayan bütün canlıların bir engelli adayı olduğunu belirtti. 

Sakatlar Derneği ziyaretinin ardından Haçova Köyü Derneğini ziyaret eden CHP Battalgazi Belediye Başkanı Kurtar Kaya, Haçova Köyü Dernekleri hakkında bilgi alarak sorunlarını dinledi. 

“DEĞİŞİMİN GERÇEKLEŞMESİ GEREKİYOR” 

Haçova Köyü Dernek Başkanı Birol Yazı yaklaşan seçimlerde sıkıntıların olmaması ve kazananın eşit, hukuk ve kardeşlik çerçevesinde olması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: “Seçim çalışmalarının olduğu bir dönemdeyiz. Bizlerde Haçova Derneği olarak 30 Mart seçimlerini önemsemekteyiz. Mevcut sistemden memnuniyetsizliğimiz var. O yüzden 30 Mart’ta yeni gelişmelere, yeni oluşumlara ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. Bununla ilgili beklentilerimiz ve isteklerimiz var. Bu beklentilerimiz temiz bir siyaset olması, eşit, hukuk ve kardeşlik çerçevesinde bu işin yürümesidir. Kimsenin burnu bile kanamadan, hiçbir sıkıntı olmadan bir seçim sürecinin geçirilmesi ve eşit yurttaşlık çerçevesinde insanca, kardeşçe yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise şunları söyledi: “Bugün Haçova Köyü Derneğini ziyaret ederek, buradaki hemşerilerim ile buluşmaktan büyük onur yaşamaktayım. Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak derneklerle, vakıflarla ve diğer STK ile iç içe, dayanışma halinde Battalgazi’ye hizmet etme yolunda adımlar atacağız. Bu nedenle buradaki dernek başkanımızı ziyaret ettik. Dernek üyeleriyle istişareler halinde bulunarak Battalgazi Belediyesi olarak ne tür hizmetlerde bulunabileceğimizin araştırmalarını yapıyoruz. Bizleri burada ağırlayan dernek başkanımıza ve üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız