SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dayanışma Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi bünyesindeki meclis ve çalışma gruplarının yeni seçilen temsilcilerinin koordinasyon toplantısı yaptıkları bildirildi.

Toplantıyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Malatya kent Konseyi bünyesinde oluşturulan meclisler ve çalışma gruplarının yeni seçilen temsilcileri Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda yapılan koordinasyon toplantısında bir araya geldiler.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım yemekli toplantıda yaptığı konuşmasında, grup temsilcilerinin Kent Konseyi’nin temel taşları olduklarını ifade etti. Yıldırım, Malatya Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan iki meclis ve on dört çalışma grubu olduğu belirtilerek grup temsilcileri ve meclis başkanlarının faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi ve gönüllülük esasına dayalı temsilci olmayı kabul eden grup temsilcilerine teşekkür etti.

Genel Sekreter Av. Ali Yıldırım, Kadın ve Gençlik çalışmalarının ilgili yönetmelik gereği Meclis olarak faaliyet gösterdiklerini diğer ilgi alanlarının ise Çalışma Grubu niteliğinde olduğunu belirtti.

Kadın ve Gençlik Meclisleri yanı sıra Malatya Kent Konseyi’nde Arama Kurtarma, Avrupa Birliği, Çevre, Çocuk, Eğitim-Öğretim, Engelliler, İletişim ve Paylaşım, Niyazi Mısri, Sağlık, Spor, Şairler ve Yazarlar, Tarih, Kültür ve Sanat, Tiyatro-Sinema ve Tüketici Hakları Çalışma Grubu temsilcilerinin katıldığı toplantıda grupların temsilcileri ilgi alanları hakkında bilgi vererek 2010 faaliyet planlarını anlattılar.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Kent Konseyi’nde çalışanlar ve gönüllülerle birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek, güçlerinin yettiği nispette gruplardan gelecek makul proje önerilerinin her zaman destekleneceğini belirtti. Şehrin tüm sorunlarını kendilerinin elbette çözemeyeceğini belirten Genel Sekreter, gösterecekleri bireysel çabalarla bu sorunların çözümü noktasında bireysel katkı sağlayacaklarını söyledi.

Gruplar arası yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin vurgulandığı toplantıda grup temsilcileri ve meclis başkanları Kent Konseyi’nde gönüllü olarak hizmet verdiklerini belirterek kentte yaşayan herkesin kendilerine destek olmalarını beklediklerini ifade ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız