SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Dayanışmamız Lazım..''

A- A+ PAYLAŞ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve yöneticileri, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü ve taleplerini ilettiler.

Görüşmeyle ilgili Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedir Özten beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

15 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sırasında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedir Özten, Malatya’da yoğun bir inşaat çalışmasının olduğunu belirterek, Belediye’deki bu işle görevli personel sayısının artırılması, beton ve demir kontrolü için laboratuar kurulması, ayrıca yeni yapılan Belediye Hizmet Binası’nda da tüm mühendis odaları için bir yer tahsisinde bulunulması taleplerinde bulundu.

Özten ayrıca Malatya İnşaat Mühendisleri Odası olarak 8 seminerden oluşan bir eğitim programı düzenlediklerini ve bunlardan ilkinin 17 Şubat Cumartesi günü Altın Kayısı Otelinde yapılacağını belirterek, bu seminerlerde Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı da aralarında görmek istediklerini söyledi.

Sivil Toplum Kuruluşları’nın kendilerinin eli, gözü ve kulağı olduğunu belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle İnşaat Mühendisleri Odasıyla sürekli olarak dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini söyledi.

Mimar ve Mühendisler Odalarıyla zaman zaman toplantılar yaptıklarını hatırlatan Başkan Akın, bu toplantılar sayesinde Malatya’nın ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve buna göre de Malatya’yı daha iyiye, daha güzele kavuşturmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Başkan Akın, İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gündeme getirilen taleplerin de incelenerek, yasalar ve imkanlar çerçevesinde karşılanmaya çalışacağını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası tarafından organize edilecek olan Seminerlerin fevkalade faydalı olacağına inandığını da belirten Başkan Akın, bu seminerlerden hem Oda mensuplarının, hem Belediye teknik personelinin, hem de serbest çalışan inşaat mühendislerinin faydalanacağını bildirdi.

Akın, bu eğitim seminerlerini düzenlemelerinden dolayı Oda yetkililerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız