SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dayı Evine Sığındı

A- A+ PAYLAŞ

Mersin'de imam nikahlı eşinin 2 gün boyunca işkencesine maruz kalan ve daha sonra Malatya'daki dayısının yanına sığınan genç kadını, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre, eşine haber vermeden Malatya'daki akrabalarını ziyarete gittiği için 1 hafta önce kocası U.İ. tarafından kolları kırık cam parçalarıyla kesilen, dayak yiyen ve sırtı dal parçalarıyla kırbaçlanan Nesli Genç (26) adlı kadın, olaydan sonra Mersin'den Malatya'ya gelerek dayısının evine yerleşti.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ve bir sosyal hizmetler uzmanı, gazete ve televizyonlarda çıkan haberleri ihbar kabul ederek, genç kadını Meymet Buyruk Caddesi'ndeki dayısının evinde ziyaret ederek, sığınma talebi olup olmadığı konusunda görüştü.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Konan, genç kadının sosyal hizmetlerin imkanlarından yararlanıp yararlanmayacağı konusunda ziyarette bulunduklarını ve kendisine nasıl hizmetler sunacaklarını anlattıklarını ifade etti.

Genç kadının, Sosyal Hizmetlerin imkanlarından yararlanmak yerine dayısının evinde kalmayı tercih ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız