SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DDY'den 3 Üst Geçit İhalesi

0
Güncellendi - 2016-01-24 01:25:24
DDY'den 3 Üst Geçit İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

DDY'nin Malatya'da 3 önemli hemzemin geçitte kaza riskini ortadan kaldırmak üzere üst geçit inşa ettireceği, bu geçitlerden birinin Kuzey Kuşak Yolu güzergahında olduğu bildirildi.

TCDD 5. İşletme Bölge Müdürlüğü'nün demiryolunun karayolu ile kesiştiği Sanayi Sitesi, Topsöğüt ve Kuzey Kuşak Yolu Çarmuzu geçişinde üst geçit yaptıracağı belirtildi.

Yaklaşık 14 kilometre uzunluğunda olan, açma işleminin yüzde 95'i tamamlanma aşamasına gelen Kuzey Kuşak Yolu demiryolu üst geçidi ihalesinin 25 Ocak günü, Sanayi Sitesi ile Yeşiltepe'yi bağlayan hemzemin geçit yerine inşa edilecek üst geçit ihalesinin 27 Ocak, Malatya- Sivas karayolunda trafiğin daha güvenli olarak akmasını sağlayacak Topsöğüt Kavşağı üst geçit ihalesinin ise 29 Ocak günü gerçekleştirileceği öğrenildi.

5 ÜST GEÇİT PLANLANIYORDU AMA..

TCDD 5. İşletme Bölge Müdürü Üzeyir Ülker, geçtiğimiz Haziran ayında yaptığı açıklamada, yönetmelik gereği seyir momenti 30 bini geçen hemzemin geçitlerin alt ve üst geçit yapılacağını belirterek, "Bu yıl Hava Lojmanları, Çarmuzu, Sanayi, Karaoğlan ve Topsöğüt Mahallesi'ndeki hemzemin geçitlerin 5 üst geçit yapılması için proje hazırladık. Projeler onay için Ankara'ya gönderildi. Seyir momenti 30 bini geçen 27 hemzemin geçidin de alt ve üst geçide dönüştürülmesi için proje çalışmaları devam ediyor. Bu 27 hemzemin geçidin 16'sı Malatya'da" diye konuşmuştu.

FOTO: Google Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız