SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dedeler ve Torunlar Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 9. Dedeler ve Torunlar Yüzme Yarışı, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu Salonu'nda yapıldı.

DEDELER VE TORUNLAR YARIŞTI..
Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Osman Çağlı, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi ile kalabalık bir seyirci grubunun da izlediği yarışmaya küçük ve büyüklerde toplam 40 kişi katıldı.

Yapılan yarışmalar sonucunda küçük torunlar kategorisinde 0-6 yaş grubunda Ebrar İlhan, 7-10 yaş grubunda Bilgehan Aydın, 10-12 yaş grubunda ise Sarkiz Boyacı birinci oldu.

Dedeler kategorisinde ise 40-45 yaş grubunda Fuat Şekeroğlu, 46-50 yaş grubunda Muharrem Kösemen, 51-55 yaş grubunda Cahit Aydın, artı 56 yaş grubunda da Abdullah Bircan birinciliği elde ettiler.

Yarışlarda dereceye girenlere plaket ve madalya ile birlikte sponsorların hediyeleri verildi. Ayrıca yarışmanın en yaşlı yarışmacısı 73 yaşındaki Yaşar Kartal da ödüle layık görüldü.

Yüzme İl Temsilcisi İlhami Karataş, yarışlara gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Geçmiş yıllara göre daha fazla seyirci geldi. Önümüzdeki yıllarda yarışmamızı bölgesel statüye taşımaya çalışacağız" dedi.

ANTRENÖR KONUSU..
Bu arada Malatya'da yüzme antrenörünün havuzda boğulma tehlikesi yaşamadığı, Kapalı Yüzme Havuzu tesislerinde rahatsızlanması sebebiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yüzme Federasyonu Malatya İl Temsilcisi İlhami Karataş, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu tesisinde oturan Yüzme Antrenörü İsmail Kemal Acar rahatsızlanınca ambulans çağrılıp Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü ve tedavisinin yapılmasından sonra taburcu edildiğini açıkladı. Karataş, "Bel kasılmasından doğan rahatsızlıktan sonra antrenörümüz İsmail Kemal Acar'ın durumunda önemli bir şey yoktur" dedi. Karataş, Antrenör Acar'ın 'havuzda yüzerken ayağına kramp girip beldeki sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı' şeklinde yapılan haberlerin, yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olabileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız