SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dedem Pehlivandı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 15. Kiraz Kültür ve Spor Şenliklerinde hanım ağa seçilen Meral Nalbant, "İlçemi ve ailemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Geleneksel hale gelen Yeşilyurt Karakucak Güreşleri için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'tan hanım ağalık konusunda teklif aldığını ve büyükleriyle birlikte eşinin de destek olduğunu ifade eden güreşlerde hanım ağa seçilen Meral Nalbant, dedesinin pehlivan olduğunu, aile genlerinde güreşe bir ilginin var olduğunu belirtti.

Güreş için hanım ağalığın teklif edilmesinden onur duyduğunu bu anlamda çevresinden de çok olumlu tepkiler aldığını belirten Meral Nalbant, bir bayanın bu tür bir girişimde bulunmasının çok hoş karşılandığını dile getirdi.

Yeşilyurt doğumlu, İstanbul'da ev hanımı olan ve eşinin tekstil işine de yardımcı olan Meral Nalbant, "Bu ilk girişimimde değerli büyüklerimle istişare halinde olarak neler yapabilirim, nasıl davranmam gerekli bunları tespit etmem gerekli. Çünkü büyük bir sembolü ifade ettiğimi düşünüyorum. Nalbant ailesinin şanına ve yıllardır koruduğu imajına uygun bir netice sağlamam gereklidir. Ben kadınlarında erkeklerin işini yapabileceğini ve erkelerinde bu işi desteklediğini gözlemledim. Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan 16. Kiraz Kültür ve Spor Şenliklerine hanım ağa olarak katılıp, ailemi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız