SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dedesinden İstanbul'da 2 Han Kaldı

0
Güncellendi - 2020-07-28 02:20:31
Dedesinden İstanbul'da 2 Han Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

“Dedem Mehmet, Malatya- Pötürge’den İstanbul’a geldiğinde o hanlarda hamal olarak çalışmış..." 

Model, sunucu ve oyuncu Ebru Şancı, 12 yıl önce vefat eden dedesi Mehmet Şancı’dan miras kalan Eminönü-Gedikpaşa’daki 120 dükkanlı 2 han için açtığı dava sonuçlandı.

2010’dan bu yana devam eden dava sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmayı kabul etti. İki han satışa çıkacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şancı “Dedem Mehmet, Malatya- Pötürge’den İstanbul’a geldiğinde o hanlarda hamal olarak çalışmış. Yıllar içinde başarılı olup çalıştığı hanı almış. Ardından ikinci bir hanın daha sahibi olmuş. Dedemin alın teriyle kazandığı mirasına sahip çıktım” dedi.

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Ebru Şancı, 31 Ağustos 1983 yılında doğmuştur. 1,81 metre boyunda olan Ebru Şancı, Malatyalı bir ailenin kızıdır. 10 yaşındayken babası ölen Şancı, Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College'de okumuştur.

Eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümleriyle tamamladı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı. Son olarak yer alacağı yeni projeleri için Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art kurumunda eğitim almaya başladı.

16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu ve tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. İkiz kız çocuk annesidir.

medyaradar.com- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cavit44 (3 yıl önce)
    Hayrını görsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (3 yıl önce)
    merhaba ebru hanım varlığınız hayırlı olsun siz den ricam bir kısmını Pütürge halkının İslam dışı tarikat ve cemaatlerden kurtulması için harcamanızı rica ederim saygı ve saygılarımı sonarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık bilgin (3 yıl önce)Ercan isimli kullanıcı yorumuna
    Püturge ilçesi islamı doğru yaşın bir ilçedir pöturgeyi tanımıyorsunuz veya pöturgeliler size dokunmuşrtur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Ercan isimli kullanıcı yorumuna
    Ercan kardeş kusura bakma ama resmen saçmalamışsın.Kadın Pütürge ilçesi ni haritada bile gösteremez kaldı ki öyle bir işe para harcayacak? Bu arada İslam dışı tarikat ne alaka?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oznur (3 yıl önce)
    Ne güzel dedesinden miras kalmış ne mutlu ona keşke benim de dedemden kalsaydı engeli kızımın tedavisini ameliyatını iyi doktorlara yatıra bilsem ama bu yazdıklarımızı görürseniz EBRU HANIM BENIM GIBI EVLADI HASTA ANNELERE KEŞKE YARFIM ELU UZATSANIZ MUMKUNSE
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli Hikmet (3 yıl önce)
    Yağmur denize YAĞAR diye boşuna dememişler kadın zengin zaten birde kalan mirasa bak Burada da bir atasözü daha devreye giriyor zenginin malı bizim gibi züğürtlerin ancak çenesini yorar
    0
    0
    Yanıtla