SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dedeye Doğum Günü Sürprizi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 17. yaşına giren genç, doğum günü pastasını, karaciğer nakledilen dedesi ve çocuklarla birlikte hastanede kesti.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakil Ünitesi'nde kızı Hatice Gürtaş'tan alınan karaciğerin nakil edildiği 64 yaşındaki Kemal Çam, yeniden hayata tutunurken bu kez torunun yaş günü nedeniyle ayrı bir mutluluk yaşadı. Annesinin karaciğer vermesinden, dedesinin de karaciğer nakil edilmesinden dolayı hastanede bulunması üzerine Eren Gürtaş adlı genç, 17. yaş gününü hastanede kutluadı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakil Ünitesi'nde düzenlenen yaş günü kutlamasına servisteki karaciğer nakil edilen çocuklar da katıldı. Karaciğer Nakil Ünitesi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve Pediatrik Karaciğer Nakli Programı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Selimoğlu ile birlikte öğretim üyelerinin de katıldığı yaş günü kutlamasında Eren Gürtaş, mutluluğunu hem karaciğer nakil edilen dedesi ve karaciğer nakil edilen çocuklarla birlikte yaşadı.

Eren'in kestiği yaş pasta, servisteki karaciğer nakil edilen çocuklara da ikram edildi.

Karaciğer Nakil Ünitesi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Eren'in yaş gününü tebrik ederek, "Bu yaş günü çok anlamlı bir yaş günü. Çocuklar için anlamlı bir gün. Bu çocuklar ölümle kalım arasındaki çizginin bu tarafına geldiler. Böyle bir günde senin yaş gününü kutlamak önemli. Sana başarılar diliyorum" dedi.

Kızı Hatice Gürtaş'tan alınan karaciğerin nakil edildiği Kemal Çam, torunun yaş gününde ayrı bir mutluluk yaşadığını belirterek, "Ben şuanda kendimi dünyanın en mutlu insanı, en mutlu babası ve en mutlu dedesi olarak görüyorum. Bunu da Sezai hocama borçluyum. Onun sayesinde Allah bize ikinci bir hayat verdi" dedi.

17. yaşına giren Eren ise, "Yaş günümü dedemi ameliyat ederek kurtaran doktor ve diğer hasta çocuklarla kutlamaktan dolayı gerçekten çok mutluyum" ifadesini kaydetti.

Kesilen yaş pastalar önce karaciğer nakil edilen çocuklara tek tek ikram edilerek, yemelerine yardımcı olundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız